Haberler

Görüntülü Haber) Batman Petrolspor'dan "Burası Batman Burada Küfür Yok" Kampanyası

SPOR Toto 3'üncü Lig 2'nci Grup takımı Batman Petrolspor, bugün oynadıkları Erbaaspor maçından önce, "Burası Batman, burada küfür yok" kampanyası başlattı.

SPOR Toto 3'üncü Lig 2'nci Grup takımı Batman Petrolspor, bugün oynadıkları Erbaaspor maçından önce, "Burası Batman, burada küfür yok" kampanyası başlattı.

Taraftarlara kampanya nedeniyle, "Burası Batman, burada küfür yok" tişörtleri dağıtıldı. Batman Petrkol'da sahaya, "Burası Batman, burada küfür yok" pankartıyla çıktı. Kampanyayı başlatan Batman Valisi Ahmet Deniz, Türkiye'nin temel sıkıntılardan bir tanesinin sporda kötü tezahürat, küfür ve şiddet olduğunu belirtti. Küfürün hiçbir yerde olmaması gerektiğini vurgulayan Vali Ahmet Deniz, şöyle devam etti:

"Mevlana, Yunus Emre'nin tohumların atıldığı Anadolu'da asla ve asla küfür ve şiddetin yeri olmaması lazım. Sporda hiç olmaması gerekir. Biz buradan Batman'dan bir ışık yakalım istedik. Burada eşlerin çocukların da gelebileceği bir ortam olmasını istedi. Kulübümüz de taraftarımız da bize destek verdi. Buradan yaktığımız ışık değer kulüplere de örnek olur. Tüm statlarda küfürün olmadığı centilmenin olduğu ve hak edenin kazandığı müsabakalar oynanır. Bu şehrin güzel taraftarlarına bu desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum."

Müsabakayı izleyen kadın taraftar Cansu Demir ise söz konusu kampanyaya destek vermek için maça geldiğini, küfürün olmadığı statlara kadınların da karşılaşmaları izlemeye gelebileceğini söyledi. - Arslan

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Batman Petrolspor Türkiye Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title