Haberler

Görüntülü Haber) Bahçeli: Darbecilerin Geleceği Varsa Allah'ın İzni ile Görecekleri de Vardır (4)

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, düzenlediği basın toplantısında, gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, düzenlediği basın toplantısında, gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Bahçeli, "Yeni bir darbeye yeltenen aklından geçiren kim ya da kimler varsa önce bizim bedenimizi çiğnemek mecburiyetinde kalacaklardır. Darbecilerin geleceği varsa Allah'ın izni ile görecekleri de vardır. Kulun hesabı varsa, Allah'ın da bir hesabı vardır. Hepsinden her şeyden kudretlidir. Türk milleti dağılmanın eşiğindeyken yeni bir destan yazıp birliğini korumuştur. Gerekirse aynısını daha şiddetle tekrarlayacaktır" dedi.

"ABD'NİN PYD, YPG'YE YAPTIĞI SİLAH YARDIMLARI, BİZİ ENDİŞELENDİRMEKTEDİR" Fırat Kalkanı harekatına değinen Bahçeli, "Operasyonların başarılı olması en içten dileğimizdir. ABD'nin ülkemize meydan okur gibi PYD, YPG'ye yaptığı silah yardımları, Rakka ve Musul operasyonları ile ilgili kafa karışıklıkları haklı olarak bizi endişelendirmektedir. PYD, YPG'ye verilen her silah, PKK'nın eline geçmekte" diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Devlet Bahçeli Politika Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title