Haberler

Görüntülü Haber) Alkollü Sürücüye Polisten Ders Niteliğinde Sözler (2)

ANKARA Sincan'da alkol kontrolünde alkolmetre'yi üflemek istemeyen alkollü sürücü polis ekiplerine zor anlar yaşattı.

ANKARA Sincan'da alkol kontrolünde alkolmetre'yi üflemek istemeyen alkollü sürücü polis ekiplerine zor anlar yaşattı. Uzun uğraşlar sonucu alkolmetreyi üfleyen sürücü 244 promil alkollü çıktı. Polis memuru alkollü sürücüye "Sen içersin gider bir dereye uçarsın çocukların ortada kalır. 244 promillisin dünya da çok yaşarsın, alkol almana ben bir şey demem al iç ama araba kullanma. Çocukların, gencecik hanımın ortada kalır" şeklinde nasihat etti.

Polis ekipleri hafta sonu Sincan İstasyon Mahallesi Polatlı 1 Bahçe sokak kavşağında alkol uygulaması yaptı. Uygulama da çok sayıda kişi alkol kontrolünden geçirildi. Kontroller de alkollü olduğu belirlenen bir sürücü ise alkolmetreye üflememek için polis ekiplerini uzun süre uğraştırdı.

Alkollü sürücü ve arkadaşları ile trafik polisi arasında ise ilginç diyaloglar yaşandı. Alkolmetre'ye üflemek istemeyen sürücü ısrarla cezanın yazılmamasını isterken, trafik polisi ise görevini yaptığını belirterek alkollü araç kullanmaması gerektiğini söyledi. Sürücünün alkol kontrolü yaptırmaması durumun da daha ağır cezalar alacağını söyleyen polis memuru alkollü sürücüye uzun uzun haklarını anlattı.

Sürücünün arkadaşlarının ise telefonla bir yerleri arayarak polis ekibinin plakasını aradığı kişiye söylemesi ve polis ekiplerine tepki göstermeleri ise dikkatlerden kaçmadı. Alkolmetre'yi üflemeyen sürücü daha sonra asayiş ekipleri tarafından gözaltına alınmak istedi. Sürücü polis memurlarına direndi.

POLİSTEN SÜRÜCÜYE 'ÇOCUKLARIN HANIMIN ORTADA KALIR'

Daha önce bir kez yakalandığını ve ehliyetinin 6 ay gittiğini söyleyen sürücü polis ekiplerini uzun süre cezanın yazılmaması için ikna etmeye çalıştı. Şoförlük yaptığını belirten ve kazancını bu işten sağladığını söyleyen sürücüye polis memuru 'alkol aldıysan direksiyon başına geçmeyeceksin' cevabını verdi. Uğraşlar sonucu alkolmetreyi üfleyen ve 244 promil alkol tespit edilen sürücü çocuklarının olduğunu belirterek kendisine ceza yazılmamasını istedi bunun üzerine polis memuru, "sen içersin gider bir dereye uçarsın çocukların ortada kalır. 244 promillisin dünya da çok yaşarsın, alkol almana ben bir şey demem al iç ama araba kullanma. Çocukların, gencecik hanımın ortada kalır" şeklinde nasihat etti. - Ankara

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Polatlı Sincan Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title