Haberler

Görüntülü Bülten Dağıtımı) Oses Çiğ Köfte "Dünyanın En Uzun Çiğ Köfte Dürüm Rekorunu" 231 Metreyle...

Guinness World Records'da olmayan Çiğ Köfte rekorunu yeni kategori olarak açtıran OSES Çiğ Köfte, bu alanda ilk dünya rekorunu da Oses Çiğ Köfte lezzet ustalarıyla beraber 231 metreyle kırdı.

Guinness World Records'da olmayan Çiğ Köfte rekorunu yeni kategori olarak açtıran OSES Çiğ Köfte, bu alanda ilk dünya rekorunu da Oses Çiğ Köfte lezzet ustalarıyla beraber 231 metreyle kırdı. Geleneksel Çiğ köftemizi, sadece yurt içinde 650 şube, yurt dışında Almanya ve Kanada'daki üretim merkezleri ve bayileriyle de müşterilerine kaliteli ve sağlıklı çiğ köfte ulaştırdıklarını söyleyen Oses Grup Yönetim Kurulu Başkanı Osman Yaşar; '3 aydır hazırlandığımız Dünyanın En Uzun Çiğ Köfte Dürüm Rekorunu 40 lezzet ustamızla 231 metreyle kırmaktan çok mutlu ve gururluyuz. Ülkemize, milletimize hayırlı olsun' dedi.

13-16 Ekimde CNR Fuar Merkezinde 14. Bayim olur musun? Franchising ve Markaları Bayilik Fuarının açılışında gerçekleştirilen rekor denemesi, Prof. Dr. Orhan Kural ve Aydın Türkgücü'nün rekor danışmanlığında gerçekleşti.

Prof. Dr. Orhan Kural 'Lezzetini ve kalitesini çok beğendiğim Oses Çiğköftenin bir müşterisi olarak, yabancıların fast food yemekleriyle, obeziteyle mücadele eden bu güzel, sağlıklı ve geleneksel Çiğ Köftemizi herkese tavsiye ediyor. Dünya çapında Çiğ Köftemizin tanıtıma öncülük eden Oses Çiğ Köfte Ekibini kutluyorum. Dosyası en kısa zaman da Guinness Merkezine göndereceğiz.' dedi.

Vatandaşların şaşkınlıkla izlediği 231 metrelik dev çiğ köfte rekoru, rekora müteakip vatandaşlara ve çocuk yurtlarına dağıtıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Orhan Kural Osman Yaşar Almanya Kanada Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title