Haberler

Görme Engelliler Bisiklet Kullandı

Görüntü Dökümü : Görme engellilerin bisklet kullanırken detay görüntüleri İl Sağlık Müdürü Ayhan İzzettinoğlu ile röportaj Görme engelliler bisiklet kullandı İzmir'de görme engelli bir grup, İl Sağlık Müdürlüğünün organizasyonunda bisiklet sürdü İzmir'de görme engelli bir grup, Beyaz Baston Görme Engelliler Haftası kapsamında düzenlenen etkinlikte bisiklet kullandı.

Görüntü Dökümü :

Görme engellilerin bisklet kullanırken detay görüntüleri

İl Sağlık Müdürü Ayhan İzzettinoğlu ile röportaj Görme engelliler bisiklet kullandı

İzmir'de görme engelli bir grup, İl Sağlık Müdürlüğünün organizasyonunda bisiklet sürdü

İzmir'de görme engelli bir grup, Beyaz Baston Görme Engelliler Haftası kapsamında düzenlenen etkinlikte bisiklet kullandı.

Kültürpark fuar alanında düzenlenen etkinlikte, İzmir İl Sağlık Müdürlüğü Bisiklet Grubu üyeleri, engellilerle bisiklet turu yaptı.

Görme engelli Elif Ünver ile tandem bisiklet (iki ya da daha fazla kişilik bisiklet) kullanan İl Sağlık Müdürü Ayhan İzzettinoğlu, 7-14 Ocak arasındaki Beyaz Baston Görme Engelliler Haftası'nda farklı bir etkinlik düzenlemek istediklerini belirtti.

Görme engellilerin hayatına insanların engel koyduğunu ifade eden İzzettinoğlu, engelleri kaldırma adına bu etkinliği düzenlediklerini dile getirdi.

Görme engelli avukat Recep Çetin ise etkinliğin engellilere yönelik duyarlılığının artması için önem taşıdığını vurgulayarak bisiklet sürmenin farklı bir his olduğunu kaydetti.

Kaynak: AA / Güncel

Engelliler Haftası İzmir Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title