Haberler

Görme engelli vatandaş, vagonların arasına düştü -

Bursa'da, hafif raylı sistem aracına binmek isterken iki vagonun arasına düşen görme engelli kişi, görevliler ve vatandaşlar tarafından çıkarıldı.

Bursa'da, hafif raylı sistem aracına binmek isterken iki vagonun arasına düşen görme engelli kişi, görevliler ve vatandaşlar tarafından çıkarıldı. Olayın ardından istasyonda bekleyenlerin paniği ve treni hareket ettirmemesi için vatmanı uyarmaya çalışması, güvenlik kamerasına yansıdı.

Alınan bilgiye göre, Osmangazi ilçesindeki Şehreküstü Metro İstasyonu'na gelen görme engelli kişi, hafif raylı sistem aracını beklemeye başladı.

Aracın perona gelmesinin ardından vagonlara yönelen bu kişi, aceleyle koşturan bir vatandaşla çarpışması sonucu iki vagon arasındaki boşluğa düştü.

Olay sonrası raylara düşen görme engelliye yardım etmeye çalışanlarla aracı hareket ettirmemesi için vatmanı uyarmak üzere koşuşturanların yaşadığı panik, güvenlik kamerasınca görüntülendi.

Görevliler ve diğer yolcuların yardımıyla rayların üzerinden çıkarıldıktan sonra Bursa Devlet Hastanesi'ne kaldırılan engelli vatandaşın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Kaynak: AA / Güncel

Şehreküstü Osmangazi Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title