Haberler

Görme Engelli Sporculardan Ziyaret

Antalya'nın Alanya ilçesinde düzenlenen Görme Engelliler Türkiye Şampiyonası ve milli takım seçmelerine katılan Gaziantepli sporcular, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ömer Faruk Şiran'ı ziyaret etti.

Antalya'nın Alanya ilçesinde düzenlenen Görme Engelliler Türkiye Şampiyonası ve milli takım seçmelerine katılan Gaziantepli sporcular, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ömer Faruk Şiran'ı ziyaret etti.

Müdürlükten yapılan açıklamaya göre, 19-22 Şubat'ta Alanya'da düzenlenen şampiyona ve milli takım seçmelerinde Gaziantep'i temsil eden görme engelli sporcular Mustafa Aslan, Ahmet Aslan, Murat Tarün ve İbrahim Arslan'ı makamında ağırlayan Şiran, genç sporculara başarılar diledi.

Şiran, 13-16 Nisan tarihlerinde Almanya'nın başkenti Berlin'de düzenlenecek Dünya Görme Engelliler Yüzme Müsabakaları'na katılma hakkı elde eden Mustafa Aslan ve İbrahim Arslan'dan havuzda engelleri aşma sözü aldı.

Ziyaretin sonunda Şiran sporcularla hatıra fotoğrafı çektirdi.

Kaynak: AA / Yerel

Türkiye Antalya Alanya Şiran Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title