Haberler

Görme Engelli Öğrencinin Konuşan Tablet Sevinci

Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu Gazi İmam Hatip Ortaokulu son sınıf öğrencisi görme engelli Esra Kaya’ya konuşabilen tablet hediye etti.

Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu Gazi İmam Hatip Ortaokulu son sınıf öğrencisi görme engelli Esra Kaya'ya konuşabilen tablet hediye etti. Esra Kaya "Diğer insanlardan farkım olmayacak. Başkanıma çok teşekkür ediyorum" dedi.

Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, görme engelli Esra Kaya'ya tablet hediye etti. Başkan Kafaoğlu Esra'nın Kasaplar Mahallesi'ndeki evine giderek, tableti kendi teslim etti. Ortaokul son sınıf öğrencisi Esra Kaya hediye karşısında mutlululuğunu dile getirerek, "Çok mutluyum. Normal insandan farkım olmayacak. Küçük yazıları okuyamıyorum. Tablet konuşuyor, bana çok yardımcı olacak. Başkanımıza çok teşekkür ediyorum" dedi.

Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu da, "Kardeşimizin tablet ihtiyacı olduğunu öğrendik. Daha önceden de yaz kuran kursuna giden görme engelli kardeşlerimize de tablet hediye etmiştik. Bu tablet ile kardeşimizin eğitim-öğretim hayatı daha da kolaylaşacak. Her zaman kendisine destek olmaya hazırız. Belediyecilik toplumun her kesimine dokunan bir iş. Biz de ilçemizde 172 bin nüfusa sahip ve genç, yaşlı, engelli, engelsiz demeden toplumun her kesimine ulaşıyoruz" diye konuştu. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Zekai Kafaoğlu Altıeylül Esra Kaya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title