Haberler

Genç Kadın, Görme Engelli Nikahsız Eşini Dolandırdı

Güncelleme:

Adana'da Necla T., 10 ay önce nikahsız evlilik yaptığı görme engelli 32 yaşındaki Cengiz Çiçeklidağ'ın 17 bin lira tutarındaki para ve altınlarını alıp ortadan kayboldu.

Adana'da görme engelli 32 yaşındaki Cengiz Çiçeklidağ, 10 ay önce nikahsız evlilik yaptığı 1 çocuk annesi 27 yaşındaki Necla T.'nin 17 bin lira tutarındaki para ve altınlarını alıp ortadan kaybolduğunu ileri sürdü.

NİKAHSIZ EVLİLİK YAPTILAR

Adana'da Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'nda çalışan Cengiz Çiçeklidağ, ilk evliliğinden 5 yaşında bir kızı olan Necla T. ile arkadaşı aracılığı ile tanıştı. Van'da yaşayan Necla T.'yi ailesinden isteyen Çiçeklidağ, ilk eşi ile boşanma davası süren genç kadınla 17 Haziran 2014'te nikahsız evlilik yaptı. Adana'da ev kiralayan çift birlikte yaşamaya başladı.

5 BİN LİRA VE ALTINLARI ALIP KAÇTI

İddiaya göre, 15 Nisan'da sabah kalkan Çiçeklidağ, Necla T. ile kızının evi terk ettiğini fark etti. Necla T.'ye ulaşamayan Çiçeklidağ, beraberinde 5 bin lira nakit para ile 4 bilezik, altın zincir, kol saati, yüzük ve küpeleri de götürdüğünü anlayınca Necla T. hakkında suç duyurusunda bulundu.

"BENİ SOYUP GİTTİ, YAKALANIP CEZALANDIRILMASINI İSTİYORUM"

Çiçeklidağ, Necla T.'nin evi terk etmeden bir gün önce ayrılmak istediğini kendisine söylediğini; ancak kabul etmediğini anlattı. Çiçeklidağ, "Ben onun her şeyini kabul etmiştim. Daha ilk eşinden boşanmadan benimle evlendi, kızını kızım olarak kabul ettim. Ama o, ev kirası için biriktirdiğim para ve altınlarla birlikte kaçtı. Maddi zararım 17 bin lira. Paramı ve altınlarımı getirsin, başka bir şey istemiyorum. Telefonla arıyorum, açmıyor. Babasına, ailesine ulaşamıyorum. Beni soyup gitti, yakalanıp cezalandırılmasını istiyorum." diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Önemsiz Yaşam Güncel Haberler

500

Yorumlar (22)

Afrasyap01:

Yine mi Adana )))) Adanalıyıg Allahın adamıyığ Olsun ben yakışıklıyım ))))

163
2
yanıtYanıtla
edepp yahuuuuuuuuuuuuuuuuu:

kapatın şu adanayı yeter yaa

12
3
yanıtYanıtla
ahmet karagül:

mal adam dolandırmak isteseydi iki üç gün sonra kaçardı. . kim bilir ne yaptın kadına. . .

7
4
yanıtYanıtla
AysunmobilWeb@haberler.com:

Başıda kapalı ne demiş Mevlana ahlak örtüsü olmayanı baş örtüsü dindar yapmaz hey Allahım daha neler duyucaz kim bilir

8
3
yanıtYanıtla
mardinliimobilWeb@haberler.com:

BU ADANAYI SURIYEYE 3 MİLYON DOLARA SATALIM KURTULALIM. ULAN DAHA HABERI OKUMADAN ADANA TAHMIN ETTIM DOĞRU ÇIKTI :

7
0
yanıtYanıtla
değişik bakış:

Sevgi aşk yalan her şey menfaat para çıkar olmuş.

7
0
yanıtYanıtla
....mobilWeb@haberler.com:

27 yaşında ikinci koca kardeşim bir araştırsaydın birinci kocayı neden bırakmış belki onuda dolandırmıştır

5
0
yanıtYanıtla
mehmet altay almanyaMobil-ANDROID:

ahlaksiz kadin hic mi ficdanin zislamadimi engeliyi gormez adami soydun tukiye de cok zenginler var olmada onlari soysaydin allahindan bul onlari yiyemesin insalla

3
1
yanıtYanıtla
cbMobil-ANDROID:

vanlı arkadaşım vanlı adanalı mağdur olan adana göçten dolayı böyle bozuldu adam her türlü pisliği yapıyor (kürtler )sonra yakalanıyor nerelisin adana şerefsiz aslını söylesene

3
1
yanıtYanıtla
Başka yer olsa şaşırırdım zaten:

Yinemi adana

3
0
yanıtYanıtla
Tüm 22 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title