Haberler

Görme Engelli Kızın Sorusu Nihat Hatipoğlu'nu Şaşırttı

Güncelleme:

Programında izleyici sorularını yanıtlayan Nihat Hatipoğlu'na görme engelli bir genç kız "Engelim, annemin eksik duasından mıdır?" şeklinde bir soru yöneltti.

Ünlü ilahiyatçı Nihat Hatipoğlu, bu gece ATV ekranlarında yayınlanan "Sahur Özel" pogramında görme engelli bir kızın sorusuna yanıt verdi.

"ENGELİM EKSİK DUADAN MI?"

Genç kızın "Hocam ben doğuştan görme engelliyim. Annemin ilk altı sene çocuğu olmamış. 'Allah'ım bana bir evlat ver engelli olsun sakat olsun ama evladım olsun' diye dua etmiş. Görme engelim onun eksik duasından mıdır?" sorusu şaşkınlık yarattı.

"BU SİZE CEZA DEĞİL"

Bu soru karşısında kısa süreli duraksayan Hatipoğlu böyle cevap verdi: "Annenizin duasından oldu ya da olmadı demek çok zor. Allah'ın tasarrufundadır. Bizim onu bilmemiz mümkün değildir. Ama şunu bilin bu size ceza değil, sizin mükafatınız daha fazla olacaktır."

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Nihat Hatipoğlu Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (18)

nihat paranın kölesi olmuş yalancıdır:

bu iş dua ile olsa tüm islam devletleri israilden korkmazdı batıya kul olmazdı. . tüm islam devletlerinin zenginleri ve siyasetçileri mercedese köledir

27
59
yanıtYanıtla
BekirMobil-IOS:

Hatipoğlu bence senin mukafatın daha fazla ama şundan emşnim allah sana yürü kulum demedi sen şarlatanlık mesleğini seçtin orda öok para vardı çünkü yaşadığın ülke cahilliğin tavan yaptığı bir ülkeydi

26
28
yanıtYanıtla
UfkiMobil-IOS:

Nihat hoca dürüst bir hocadır kimseyi kırmadan incitmeden dıişamadan cevap veriyor su kadar para alıyor bu kadar para alıyor diyorlar adamın sözleri bir sarkıcının sözünden dahamı ucuz bir konsere gittiginizde kaç para veriyorunuz hiç düşündünüzmü

35
17
yanıtYanıtla
x:

Gerçekten harika tespit

yanıt21
yanıt12
efsane:

alo. . . . . . marsda su bulunmuş. .

27
6
yanıtYanıtla
efsane:

KRAL, SENİN DE EKSİK DUAN VARDIR.

yanıt0
yanıt0
efsane:

duası eksik kral, , su , duş almak için değil, sebze yetiştirmek için. . .

yanıt0
yanıt0
kapitalist din tuccarları:

soru da palavra cevap da. kurgulanmış. neden kurgulanmış bilinmiyor

16
14
yanıtYanıtla
IxelmanMobil-IOS:

Kendi iradesi yetmiyen toplumlar ezilmeye mahkumdur...25 senedir fransada yasiyorum yasadigim mahallede hep bu arap ve müslüman dedigimiz toplumlarla beraberim...bir yilin 11 ayi kadini,erkegi her pisligi yapar...ramazan ayi gelince gün boyunca yatar...orucunu açar sabaha kadar kahvelerde oturur sanirki oruç tutar...yaradan bu kadar aptalmi senin insan beyninle onu kandiracagin...yazik ne yazikki annesinin duasinla kör oldugunu sanan insan beynine ...yaziklar olsun...böyle soruyu sorana cevaplayana yazik

22
6
yanıtYanıtla
saygi lutfen:

Bu guzel kiz gozlerini iyi muayene ettirsin, . bionik goz artik ulkemizde de uygulaniyor. . . İnsAllah gozleri acilabilir. . artik bu yontemle. . bir cok insanin az da olsa gorebilme imkani oluyor. . . ayrica sabirlarindan dolayi gercekten gormeyen insanlarin mukafati daha fazla. olacak. . .

23
3
yanıtYanıtla
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title