Haberler

Görme Engelli Kızı Kaybolan Aile Yetkililerden Yardım Bekliyor

Van'da, 15 gün önce görme engelli kızı kaybolan aile, yetkililerden ve vatandaşlardan yardım bekliyor.

Van'da, 15 gün önce görme engelli kızı kaybolan aile, yetkililerden ve vatandaşlardan yardım bekliyor.

Beyüzümü Mahallesi'nde ikamet eden Hasan Erdoğan adlı vatandaş, kızı Teybet Uçar'ın (42) Kurban Bayramı öncesinde evden çıktığını ve bir daha geri gelmediğini belirterek, vatandaşlardan yardım istedi. Kızının görme engelli olduğunu ifade eden Erdoğan, "Kızım Arife günü evden çıktı ve bir daha geri gelmedi. Gözleri görmediği için çok korkuyoruz" dedi.

15 yıl önce eşini kaybeden kızının hiç çocuğu olmadığını ve yanlarında kaldığını dile getiren baba Erdoğan, "Kızım 15 yıl önce 12 yıllık eşini kaybetti. Kızıma bakacak çocuğu olmadığı için onu yanımıza aldık" ifadelerini kullandı.

Görme engelli kızının çarşı merkezinde boyacılık yaptığını da dile getiren Erdoğan, "Üç çocuğum da özürlü. Bizler de yaşlıyız, hiçbir gelirimiz yok. Bu nedenle kızım Hz. Ömer Camii önünde boyacılık yapıyordu. Gerek hayırsever vatandaşlar, gerekse çevre esnafı, kendisine yardım ediyordu. Şu anda istediğim tek şey kızıma kavuşmak" şeklinde konuştu.

İl Emniyet Müdürlüğü başta olmak üzere gerekli yerlere kızının kaybolduğunu bildirdiğini belirten Erdoğan, "Şimdiye kadar olumlu bir cevap alamadık. Kızımı gören vatandaşların bize bildirmeleri, bizleri çok memnun edecektir. Ben tüm yetkililerden ve vatandaşlardan bize yardımcı olmalarını ve kızımı bulmalarını istiyorum" dedi. - VAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yaşam

Kurban Bayramı Hasan Erdoğan Yaşam Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title