Haberler

    Gorilin Ölümüne Sebep Olan Çiftin Sabıka Kaydı Kabarık Çıktı

    Güncelleme:

    Kafese giren dört yaşındaki çocuğu kurtarmak için 17 yaşındaki goril Harambe'nin öldürülmesi olayında yeni detaylar ortaya çıktı; çocuğuna sahip çıkmayan çiftin sabıkası kabarık.

    ABD'de bir hayvanat bahçesinde kafese giren çocuğu kurtarmak için goril Harambe'nin öldürülmesinin yankıları sürüyor. Çocuklarını gözden kaçıran ve Harambe'nin öldürülmesiyle sonuçlanan olay yüzünden çocuğun anne - babası Deonne Dickerson ve Michelle Gregg çiftine eleştiri yağıyor.

    ÇOCUĞUN BABASI SUÇ MAKİNASI GİBİ

    Çocuğun babası Dickerson'un son on yıl içerisinde hırsızlık ateşli silahla işlenmiş suçlar, haneye tecavüz gibi suçlardan sabıka kaydı bulunduğu ortaya çıktı. Çiftin dört çocuğu var ve en küçük çocukları Ocak ayında dünyaya gelmiş. Baba Dickerson'un ayrıca 2006 yılında bir uyuşturucu kaçakçılığından bir yıl hapse mahkum edildiği bildirildi.

    ANNE VE BABASI SOSYAL MEDYADA AĞIR ELEŞTİRİLDİ

    Çocuğun anne ve babası olayın sorumlusu olarak sosyal medyada ağır eleştirilere maruz kalsa da onlardan farklı düşünenler de var.

    HAYVANAT BAHÇESİ YÖNETİMİNİ SORUMLU TUTANLAR DA VAR

    Bir kesim hayvanat bahçesi yönetimini böyle durumları önlemek için bariyer koymamakla suçlarken başka bir kesim gorilin dikkatinin yemekle dağıtılarak silah olmadan da çocuğun kurtarılabileceğini savunuyor.

    'HARAMBE İÇİN ADALET'E 115 İMZA

    Hayvanat bahçesi yöneticisi ise yaptığı açıklamada, "Bir daha aynı durumda kalsam aynı kararı verirdim" diye konuştu. Change.org'da 'Harambe için adalet' imza kampanyasını şimdiye dek 115 bin kişi imzaladı. 17 yaşındaki goril Harambe kafese giren çocuğu 10 dakika kadar sürükledikten sonra vurularak öldürülmüştü.

    Kaynak: Hürriyet / Dünya

    Dünya Haberler

    500

    Yorumlar (8)

    Kime diyon:

    GORİLİ ÖLDÜRDÜ DİYE HERKES HAYVANAT BAHÇESİ YETKİLİSİNE KIZIYOR. AMA HERGÜN DÜNYANIN ÇEŞİTLİ BÖLGELERİNDE YÜZLERCE İNSANI ÖLDÜRTEN OBAMA''YA KIZAN YOK. BU GERÇEKTEN GARİP. . . .

    71
    5
    yanıtYanıtla
    silver:

    ceza olarak ölen gorilin yerine bunları koysunlar. . . farkı kimse anlamayacaktır:)

    10
    0
    yanıtYanıtla
    HAYDARLI GECELER:

    COCUK BU NETİCEDE BİR ANLIK BİR OLAY NEKADAR SAHİP CIKMAYA CALIŞIRSAN CALIŞ ANLIK OLAYLAR VARDIR NE MALUM ÖYLE OLMADIGI YARGISIZ İNFAZ YAPMAYIN BELKİ COCUK HPR AKTF BİR YAPIYA SAHİP OLAMAZMI YANI SİZDE HEMEN VURUN GAVURA

    3
    4
    yanıtYanıtla
    MMOM:

    Müslüman, işte kılamıyorsan Namazlarını, akşam eve gelince Farzlarını kazala ve her bir çocuğun içinde 20 şer rekat ı kıl, çocuklarında Cennetlik olsun.

    0
    5
    yanıtYanıtla
    heyyyyyyyy:

    bi dur . . . her kez Müslüman. . . aklını kendine sakla.

    yanıt0
    yanıt0
    Adınızı Yazın:

    iyi de çocuğun anne babasıda goril zaten korkulacak birşey yokmuş. .

    3
    1
    yanıtYanıtla
    BURSALI KIZ:

    İyi de korkulacak birşey yokmuş ki çocuğun anne babasıda goril zaten.

    1
    0
    yanıtYanıtla
    hacı:

    Şimdi bu goril cennetemi gitti cehennememi? yoksa arasatdamı?

    0
    0
    yanıtYanıtla
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title