Haberler

Gökhan Gönül ve Mehmet Topal Fenerbahçe'ye Rest Çekti

Güncelleme:

Fenerbahçeli Gökhan Gönül ve Mehmet Topal, sarı lacivertlilerle 10 Mayıs'a kadar imzalar atılmazsa menajerlerine "Yeni kulüp bul" talimatı verecek.

Fenerbahçe'deki gelecekleri soru işareti haline gelen Gökhan Gönül ve Mehmet Topal, sarı lacivertlilerle 10 Mayıs'a kadar imza atılmazsa gelen teklifleri değerlendirecekler.

FENERBAHÇE İLE MASAYA OTURACAKLAR

Fenerbahçe'de Trabzon maçının ardından başlayacak iç transfer görüşmeleri merakla bekleniyor. Yönetim, öncelikle Gökhan Gönül, Mehmet Topal ve affedilmesi halinde Caner Erkin'in isteklerini öğrenecek. Bu adımın ardından yönetim kendi teklifini sunacak. Anlaşma sağlanırsa imzalar atılacak. Yönetim bundan sonraki tüm sözleşmelerde oyuncunun aldığı süre, kulübün kazandığı puan, performans verileri gibi birçok maddeyi göz önünde bulundurarak rakam belirleyecek.

TOPAL VE GÖNÜL'DEN GERİ ADIM YOK!

Sabah gazetesinin haberine göre, Mehmet Topal ve Gökhan Gönül, kulüpten gelecek teklife kadar hiçbir adım atmayacak. Fenerbahçe'den alacakları teklifler sonrasında menajerleriyle bir araya gelip karar verecekler. İki futbolcu da 10 Mayıs tarihine kadar kulüple anlaşamamaları halinde menajerlerine 'yeni takım bul' talimatı verecek. Beşiktaş'ın da ilgilendiği Gönül'e İspanya, Topal'a ise İngiltere'den teklifler var.

CANER'İ İSTEMİYOR

Fenerbahçe'de Caner'le ilgili kararda bildireceği görüş son derece önemli olan Pereira'nın, Konyaspor maçı sonrası soruları yanıtsız bırakması, gidişatın olumsuz olduğunu gösterdi. Yönetimin Portekizli hocayla gelecek sezon devam etmesi halinde Caner'in takımda kalma ihtimali oldukça düşük gözüküyor. Hoca ayrılırsa Caner için yeni bir şans doğabilecek. Milli sol bek konusunun da Trabzonspor maçı sonrasında karara bağlanacağı gelen bilgiler arasında.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Mehmet Topal Gökhan Gönül Fenerbahçe Spor Haberler

500

Yorumlar (8)

Rambo Dortmund:

Fenerbahce olmasa sizlere Ekmek yok bu devirde

3
5
yanıtYanıtla
Rambo Dortmund:

Gokhan imzalar gerisi gitsin kjar ve Alper kalsin Alper bence seneye iyi bir cikis yapacaktir

4
0
yanıtYanıtla
Adım yok,yatan çok,koşan hiç yok:

Bu paraları verecek başka bir takım bulurlarsa zaten giderler

3
1
yanıtYanıtla
MİSAFİRR:

zaten aziz baş. nededi ts maç sonunda birbir oturup konuşacağız anlaşırsak kalır anlaşamazsak istediği takıma gidebilir bunu baş. açık açık FB TV de KONUŞMADIMI???Habire yazanlarada yazıklar olsun laf olsun sayfa dolsun???GÜNAH GÜNAH KOSKOÇA ADAMLARDA UTANMIYOR BİRVERE YAZ BOBAMYAZ???

1
2
yanıtYanıtla
MMOM:

Müslüman, her sabah kalktığında ve gece yatarken mutlaka Yasin –i Şerif oku ve geçmişlerine gönder. Defalarca oku Müslüman.

1
1
yanıtYanıtla
HüseyinMobil-IOS:

Normal bir durum , işine gelen kalır gelmeyen gider.Hayırlısı olsun.

2
0
yanıtYanıtla
fbli:

Bu iki oyuncunun yerini dolldurmak için en az 20 milyon euro bonservis verilecek ve bunların aldığından daha fazla yıllık ücrete oynayacaklar belkide. Mutlaka sözleşme yenilenmeli.

0
0
yanıtYanıtla
gs 31:

ucunuzde gs ye gelın

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title