Haberler

Göreve Hızlı Başlayan Narkotimler, Piyasa Değeri 90 Milyon Lira Olan 556 Kilo Eroin Ele Geçirdi

Ankara Emniyet Müdürlüğü Narkotik Şube Müdürlüğü ekipleri, yaptıkları operasyonda piyasa değeri 90 milyon lira olan 16 ayrı çuval içerisinde 556 kilo 700 gram saf eroin ele geçirdi.

'Uyuşturucu ile Mücadele Acil Eylem Planı' çerçevesinde İçişleri Bakanlığı tarafından koordine edilen 'Narkotim Projesi' Başbakan Ahmet Davutoğlu tarafından başlatıldı. Ankara Emniyet Müdürlüğü bünyesinde görev yapan Narkotim'lerin ilk görevi olarak Yenimahalle ilçesi Ostim semtinde Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talimatı doğrultusunda bir iş yerine baskın gerçekleştirdi. Narkotik polis köpeği 'Bena'nın da bulunduğu operasyonda, 16 ayrı seramik yapıştırıcı çuvalı içine konulmuş 556 kilo 700 gram saf eroin maddesi ele geçirildi. Olayla ilgili bir kişi gözaltına alınırken, eroinin piyasa değerinin 80-90 milyon lira olduğu belirlenirken yakalanmasaydı eroin maddesinin yurtdışına sevk edileceği öğrenildi.

Ele geçirilen uyuşturucu madde, Emniyet Müdürlüğü'nde basın mensupları için sergilendi. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Ankara Emniyet Müdürlüğü İçişleri Bakanlığı Ahmet Davutoğlu Yenimahalle Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title