Haberler

Görevden Uzaklaştırılan Öğretim Üyesi Hakkında Soruşturma

’Barış İçin Akademisyenler İnisiyatifi’nin yayımladığı bildiride imzası bulunan ve dün görevinden uzaklaştırılan Giresun Üniversitesi Tirebolu İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümü Bölüm Başkanı Doç. Dr. Dilek Özhan Koçak hakkında Giresun Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatıldı.

'Barış İçin Akademisyenler İnisiyatifi'nin yayımladığı bildiride imzası bulunan ve dün görevinden uzaklaştırılan Giresun Üniversitesi Tirebolu İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümü Bölüm Başkanı Doç. Dr. Dilek Özhan Koçak hakkında Giresun Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatıldı.

Giresun Cumhuriyet Başsavcılığından yapılan açıklamada, "11 Ocak 2016 tarihinde 'Bu ülkenin akademisyen ve araştırmacıları olarak bu suça ortak olmayacağız' başlığıyla yapılan bildiriyle ilgili olarak Giresun Üniversitesinde görevli bir öğretim üyesi hakkında Cumhuriyet Başsavcılığımızca soruşturma başlatılmıştır" denildi - GİRESUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Cumhuriyet Başsavcılığı Giresun Üniversitesi Tirebolu Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title