Haberler

Görevden Uzaklaştırılan Akkaş: Yaşadıklarımız Bunu Gösteriyordu

Güncelleme:

Dönemin Başbakanı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın oğlu Bilal Erdoğan'ın da isminin geçtiği 25 Aralık soruşturmasını yürüten ve adliye önünde bildiri dağıtarak kendini Türk toplumuna tanıtan Muammar Akkaş, HSYK tarafından görevden alınmasından sonra ilk açıklamasını yaptı.

Savcı Akkaş, "Son bir yıldır yaşadıklarımız böyle bir sonucun ortaya çıkacağını gösteriyordu. İtirazda bulunacağım" dedi.

Savcı Muammer Akkaş adliye önünde bildiri dağıtmıştı

"NE SÖYLENEBİLİR Kİ..."

HSYK'nın genelde açığa alma gibi bir uygulamasının olmadığını söyleyen Savcı Akkaş, görevden uzaklaştırma kararına ilişkin "Ne söylenebilir ki. Aslında söylenecek bir şey de yok. Bir yıldır miting meydanlarında söylenen sözler yavaş yavaş gerçekleşiyor" dedi. (Kaynak: Hürriyet)

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Bilal Erdoğan Muammer Akkaş Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

NO Pelicans LA Lakers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! NO Pelicans LA Lakers maçı Sacramento Kings GS Warriors NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Barcelona PSG maçı CANLI izle! 16 Nisan Barcelona PSG Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 16 Nisan EXXEN spor canlı izle! Sancaktepe jakuzi olayı ne? Belediyede jakuzi mi var? Tilâvet nedir? Kuran'da Tilâvet ne demektir? Tilâvet kelimesinin tanımı ve anlamı! Tertil nedir? Kuran'da Tertil ne demektir? Tertil kelimesinin tanımı ve anlamı! Akaryakıt Fiyatları (GÜNCEL): 16-17 Nisan benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Güncel akaryakıt fiyatları! 16-17 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Beypazarı Maden Suyu yasaklandı mı? Maden suyu sağlığa zararlı mı? Yabani 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 31 Nisan Yabani yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kabine toplantısında alınan kararlar! 16 Nisan Kabine Toplantısı sonucu nedir, hangi karar alındı? Kabine Toplantısı bitti mi? SON DAKİKA! Kabine Toplantısı ne oldu, devam ediyor mu? Bahar 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Bahar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (61)

Türk Mobil-ANDROID:

hainler sizi

20
38
yanıtYanıtla
AY:

yok ya. . asil hain sensin destekledigin hirsizlar

yanıt2
yanıt5
Hasan Kalpaklı:

Akkaş sanada çok itiraz edenler oldu dikkate aldınmı. Neymiş Akkaş efendi Dünya etme bulma dünyası imiş. madur ettiklerini şimdi ancak anlarsın. . !!

25
25
yanıtYanıtla
vatan evlatlarıMobil-ANDROID:

hırsız terörist avcisi yürekli savcılar

36
13
yanıtYanıtla
UstaMobil-IOS:

Merak etmeyin hocanızda yolda beraber mutlu mesut yatarsınız.

24
22
yanıtYanıtla
AY:

terbiyesiz seni. . . senin gibi calan cirpanlari savunan terör ögütp ile kol kola ülkeyi bölenler tarafindan olup allah ve peygamberi anlatmak tan yanayiz. . . hirtsizlarin kumpaslarina boyun egmedikleri icin allah katinda kazaniyorlar. . sana da makarna mi verildi. . bu ne bicim usaklik

yanıt2
yanıt5
Ömer yilmazMobil-IOS:

Hak ettin fethüllaci

22
20
yanıtYanıtla
adalet rezalet:

müfteriler elbet bir gün hesap verecek bu gün atıp tutun bakalım

yanıt1
yanıt1
c koyuncuMobil-ANDROID:

Türkiye sizin yüzünüzden.100milyar dolar kaybetti

26
12
yanıtYanıtla
GECE:

KİM BULMUŞ Kİ BU YÜZMİLYAR DOLARI TÜRKİYE KAYBETTİMİŞ

yanıt3
yanıt4
Tüm 61 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title