Haberler

Görevde Yükselen Personellerden Başkan Can'a Teşekkür

Mersin’in Tarsus ilçesinde görevde yükselme sınavlarında başarılı olan personeller, Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can’a teşekkür ziyaretinde bulundular.

Mersin'in Tarsus ilçesinde görevde yükselme sınavlarında başarılı olan personeller, Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can'a teşekkür ziyaretinde bulundular.

2014 yılı Mahalli İdareler Görevde Yükselme ve Unvan değişikliği sınavında başarılı olan 8 belediye personeli, Başkan Can'a çiçek vererek teşekkür ettiler.

Tarsus Belediyesi'nde çeşitli birimlerde çalışan personeller, kendilerine fırsat veren Belediye Başkanı Şevket Can'dan büyük destek gördüklerini, yakaladıkları başarıyı Tarsus halkına hizmet ederek ödeyeceklerini dile getirdiler.

Personelleri tebrik eden Başkan Can, başarılarının devamını diledi. Can, "Hepinizi tebrik ediyorum. Bizim görevimiz Tarsus'ta yaşayan tüm insanlara ayrım gayrım yapmadan hizmet etmektir. Bu anlamlı jestinizle beni çok duygulandırdınız. Hepinize teşekkür ederim" dedi. - MERSİN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Şevket Can Mersin Tarsus Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title