Haberler

Göreleli Miniklerden Askerlere Destek

Görele ilçesinde, belediyenin açtığı yaz okuluna katılan öğrenciler, Görele İlçe Jandarma Komutanlığını ziyaret etti.

Görele ilçesinde, belediyenin açtığı yaz okuluna katılan öğrenciler, Görele İlçe Jandarma Komutanlığını ziyaret etti.

Görele Köprüsünde toplanan öğrenciler, Belediye Başkanı Tolga Erener ve öğretmenleriyle "Şehitler Ölmez, Vatan Bölünmez", "En Büyük Asker, Bizim Asker" sloganlarıyla İlçe Jandarma Komutanlığına kadar yürüdü.

Jandarma Komutanı Kıdemli Yüzbaşı Özkan Kavak ve görevli personelce karşılanan öğrenciler, burada 5 metre uzunluğunda bayrak açarak askerlerle sohbet etti.

Görele Belediye Başkanı Tolga Erener, gazetecilere yaptığı açıklamada, ülkenin içinde bulunduğu sancılı dönemde İlçe Jandarma Karakol Komutanlığını ziyaret ederek moral ve motivasyon desteğinde bulunduklarını söyledi.

Türk Silahlı Kuvvetlerinin ülkenin milli hedeflerini ve menfaatlerini koruma altına alan, bu meşakkatli sorumluluğu aşkla üstlenen fedakar bir ordu olduğunu vurgulayan Erener, şöyle dedi:

"Belediyemiz yaz okulu öğrencilerimiz, öğretmenleriyle İlçe Jandarma Komutanlığındaki askerlere ve komutanlarımıza sürpriz tertipleyerek, anlamlı bir yürüyüş gerçekleştirdi. Minik öğrencilerimizin kendi elleriyle işledikleri armağanları sunarak ülkemizin içinde bulunduğu sancılı dönemde askerlerimize destek verdik."

İlçe Jandarma Komutanı Kıdemli Yüzbaşı Özkan Kavak da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Ülkemizin böylesine zor günlerden geçtiği dönemlerde bu gibi etkinlikler, moral ve motivasyon açısından anlam ifade etmektedir. Minik konuklarımızın habersiz gelişleri ve takdim ettikleri armağanlar bizleri gururlandırmıştır. Yaşları, boyları küçük olabilir ama yüreklerinde taşıdıkları vatan, bayrak ve asker sevgisi takdire şayandır." sözlerine yer verdi.

Kaynak: AA / Güncel

Tolga Erener Görele Kavak Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
title