Haberler

Görele Uygulamalı Bilimler Meslek Yüksekokulu'nda Mezuniyet Töreni

Giresun Üniversitesi (GÜ) Görele Uygulamalı Bilimler Meslek Yüksekokulu Bankacılık ve Finans bölümünde okuyan 88 öğrenci için mezuniyet töreni düzenlendi.

Giresun Üniversitesi (GÜ) Görele Uygulamalı Bilimler Meslek Yüksekokulu Bankacılık ve Finans bölümünde okuyan 88 öğrenci için mezuniyet töreni düzenlendi.

Mezuniyet töreni kapsamında gerçekleştirilecek olan halk oyunları gösterileri, müzik, eğlence ve konser programları Manisa'nın Soma ilçesinde yaşanan maden faciası nedeni ile iptal edildi.

Giresun Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mahir Kadakal, Soma'da meydana gelen maden faciasının tüm ülkeyi derinden etkilediğini söyledi.

"Geçtiğimiz günlerde Manisa'nın Soma ilçesinde yüzlerce vatandaşımızın hayatını yitirdiği ve birkaç vatandaşımızın da yaralı olarak kurtulduğu maden faciası bizleri derinden etkilemiş ve üzmüştür. Bizleri hüzne boğan bu kazada hayatını kaybeden madencilerimize Allah'tan rahmet, başta aileleri olmak üzere tüm milletimize sabır ve başsağlığı, yaralı kardeşlerimize ise acil şifalar diliyorum" diyen Kadakal, sözlerine şöyle devam etti:

"Sevgili gençler, bugün burada sizlerin hayatında çok önemli bir dönüm noktası olan özel bir an için toplanmış bulunmaktayız. Şimdi sizleri uğurluyoruz. Akla ve bilime dayalı, çağdaş, uygarlık yolunda, aydınlık yarınlar için hepinize geleceğe umutla bakan bir toplumla dayanışma içinde geçireceğiniz bir hayat diliyor, hayatta başarıların sizlerle olmasını umut ediyorum."

Görele Belediye Başkanı Tolga Erener ise, "Burada farklı bir ortam hayal ediyorduk fakat aklımız da kalbimiz de Soma'da. Sözlerin hiçbir anlam ifade etmediği günlerdeyiz. Burada öğrencilerimizin bu sevinçli gününe ortak olmak isterdik. Ben Soma'da hayatını kaybeden madencilerimize Allah'tan rahmet, yaralı madencilerimize ise acil şifalar diliyorum. Okulumuzdan mezun olan gençlerimize ise yeni hayatlarında başarılar diliyorum" diye konuştu.

Tören, mezun olan öğrencilere belgelerinin, eğitimde başarılı olan öğrencilere plaket ve hediyelerinin verilmesinin ardından sona erdi.

Törene, İlçe Emniyet Müdürü İlhan Yıldırım, İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdulkadir Küçükali, Giresun Ticaret Borsası Meclis Başkanı Mustafa Demirci, Görele Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Ramazan Sever, siyasi parti temsilcileri, kurum ve kuruluş amirleri ile davetliler katıldı. - Giresun

Kaynak: AA / Yerel

Giresun Üniversitesi Görele Soma Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Ziraat Türkiye Kupası ikinci maçlar ne zaman? ZTK rövanş maçları ne zaman oynanacak? Muhtarlıklar kalkıyor mu? Türkiye'de kaç muhtar var, maliyeti ne kadar? Son seçim anketi! Bu pazar seçim olsa hangi parti yüzde kaç oy alır? Manchester United Sheffield United maçı CANLI izle! 24 Nisan MANU Sheffield United maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Toz taşınımı nedir, ne zaman olacak? Toz taşınımı hangi illerde olacak? Muharrem ayı ne zaman 2024?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title