Haberler

Görele Uygulamalı Bilimler Meslek Yüksekokulu'nda Mezuniyet Töreni

Giresun Üniversitesi (GÜ) Görele Uygulamalı Bilimler Meslek Yüksekokulu Bankacılık ve Finans bölümünde okuyan 88 öğrenci için mezuniyet töreni düzenlendi.

Giresun Üniversitesi (GÜ) Görele Uygulamalı Bilimler Meslek Yüksekokulu Bankacılık ve Finans bölümünde okuyan 88 öğrenci için mezuniyet töreni düzenlendi.

Mezuniyet töreni kapsamında gerçekleştirilecek olan halk oyunları gösterileri, müzik, eğlence ve konser programları Manisa'nın Soma ilçesinde yaşanan maden faciası nedeni ile iptal edildi.

Giresun Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mahir Kadakal, Soma'da meydana gelen maden faciasının tüm ülkeyi derinden etkilediğini söyledi.

"Geçtiğimiz günlerde Manisa'nın Soma ilçesinde yüzlerce vatandaşımızın hayatını yitirdiği ve birkaç vatandaşımızın da yaralı olarak kurtulduğu maden faciası bizleri derinden etkilemiş ve üzmüştür. Bizleri hüzne boğan bu kazada hayatını kaybeden madencilerimize Allah'tan rahmet, başta aileleri olmak üzere tüm milletimize sabır ve başsağlığı, yaralı kardeşlerimize ise acil şifalar diliyorum" diyen Kadakal, sözlerine şöyle devam etti:

"Sevgili gençler, bugün burada sizlerin hayatında çok önemli bir dönüm noktası olan özel bir an için toplanmış bulunmaktayız. Şimdi sizleri uğurluyoruz. Akla ve bilime dayalı, çağdaş, uygarlık yolunda, aydınlık yarınlar için hepinize geleceğe umutla bakan bir toplumla dayanışma içinde geçireceğiniz bir hayat diliyor, hayatta başarıların sizlerle olmasını umut ediyorum."

Görele Belediye Başkanı Tolga Erener ise, "Burada farklı bir ortam hayal ediyorduk fakat aklımız da kalbimiz de Soma'da. Sözlerin hiçbir anlam ifade etmediği günlerdeyiz. Burada öğrencilerimizin bu sevinçli gününe ortak olmak isterdik. Ben Soma'da hayatını kaybeden madencilerimize Allah'tan rahmet, yaralı madencilerimize ise acil şifalar diliyorum. Okulumuzdan mezun olan gençlerimize ise yeni hayatlarında başarılar diliyorum" diye konuştu.

Tören, mezun olan öğrencilere belgelerinin, eğitimde başarılı olan öğrencilere plaket ve hediyelerinin verilmesinin ardından sona erdi.

Törene, İlçe Emniyet Müdürü İlhan Yıldırım, İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdulkadir Küçükali, Giresun Ticaret Borsası Meclis Başkanı Mustafa Demirci, Görele Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Ramazan Sever, siyasi parti temsilcileri, kurum ve kuruluş amirleri ile davetliler katıldı. - Giresun

Kaynak: AA / Yerel

Giresun Üniversitesi Görele Soma Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title