Haberler

Görele Omurilik Felçliler Derneğince Kermes Düzenlendi

Güncelleme:

Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği Görele Şubesi tarafından engelli vatandaşların ihtiyaçlarının giderilmesi amacıyla kermes düzenlendi.

Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği Görele Şubesi tarafından engelli vatandaşların ihtiyaçlarının giderilmesi amacıyla kermes düzenlendi.

Kermeste dernek tarafından hazırlanan gıdalar ile Görele Halk Eğitim Merkezi kursiyerlerinin hazırladığı el nakışları satışa sunuldu.

Kermesin Hayrullah Koç Parkı'ndaki açılışında konuşan Şube Başkanı  Asiye Divli, dernek üyesi engelli vatandaşların ihtiyaçlarının giderilmesi noktasında böyle bir kermes açtıklarını söyledi.

Kermesten kazanılan gelirin dernek tarafından düzenlenecek sosyal faaliyetler ile engelli vatandaşların ihtiyaçlarının giderileceğini belirten Divli, "Engellilerin topluma kazandırılması ve toplum içinde var olduğunu göstermek onlara yapılacak en iyi ödüldür. Kimse kendisinin bir engelli adayı olduğunu unutmasın. Dernek olarak engellilerin haklarının korunması adına elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Onların sıkıntılarını kendi sıkıntılarımız sayıp, çözüm noktasında yollar arıyoruz. Bu kermeste başta Halk Eğitim Müdürü Selim Kul olmak üzere herkese teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.

Kermese, Belediye Başkanı Tolga Erener, Halk Eğitim Müdürü Selim Kul, diğer daire amirleri ve vatandaşlar katıldı. - Giresun

Kaynak: AA / Yerel

Görele Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title