Haberler

Görele Kemençe ve Kültür Müzesi İlgi Görüyor

Görele Belediyesi ve DOKA tarafından ilçeye kazandırılan "Görele Kemençe ve Kültür Müzesi" turistlerin büyük ilgisini çekiyor.

Görele Belediyesi ve DOKA tarafından ilçeye kazandırılan "Görele Kemençe ve Kültür Müzesi" turistlerin büyük ilgisini çekiyor.

Belediye Başkanı Tolga Erener, gazetecilere yaptığı açıklamada, müzenin bu yaz döneminde Giresun'un en önemli turizm merkezlerinden birisi olacağını söyledi.

Görele Kemençe ve Kültür Müzesi'nde bu yıl binlerce turisti ağırlamayı hedeflediklerini kaydeden Erener, Görele ilçesinde de turizm hareketliliğinin yaşanacak olmasından büyük mutluluk duyduklarını ifade etti.

Erener, müzede çevre düzenleme çalışmalarının sürdüğünü ve kısa zamanda tamamlamayı hedeflediklerini dile getirerek, "İlçemizde yapımını tamamlayarak, hizmete açtığımız Görele Kemençe ve Kültür Müzemiz ilçemize gelen turistleri ağırlamaya başladı. Müze sayesinde Görele ilçemiz turizmle tanıştı. Bunun mutluluğunu yaşıyoruz. Şu anda çevre düzenleme çalışmalarının devam ettiği müzemizi yöre turizminin gözdesi haline getireceğiz." dedi.

Kaynak: AA / Güncel

Tolga Erener Giresun Görele Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title