Haberler

Görele Heyeti'nden Rektör Attar'a Ziyaret

Giresun Üniversitesi Görele Güzel Sanatlar Fakültesi'nin durumu ile Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu'nun (UBYO) bina ihtiyacı ve yurt konuları görüşüldü.

Görele Kaymakamı Ünal Kılıçarslan, Belediye Başkanı Tolga Erener, Giresun Ticaret Borsası Başkanı Mustafa Demirci, Görele AK Parti İlçe Başkanı Osman Kasım, Giresun İl Genel Meclisi Üyeleri Şengül Şahin ve Arslan Nizamoğlu, Görele Fakülte ve Yüksekokul Kurma, Yaptırma ve Yaşatma Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Şükrü Usta ile Görele STK temsilcilerinden oluşan bir heyet; Görele Güzel Sanatlar Fakültesi'nin durumu, Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu'nun (UBYO) bina ihtiyacı ve yurt sorunu ile ilgili görüşmelerde bulunmak üzere, Giresun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Aygün Attar'a makamında ziyaret ettiler.

Görele Güzel Sanatlar Fakültesi'nin; lisans, lisansüstü ve doktora programlarıyla ve özel atölye-stüdyo ihtiyaçları göz önünde bulundurularak eğitim-öğretime hazırlanabilmesi için müstakil ve bağımsız bir yapıda olması gerekliliğinin değerlendirildiği toplantıda; geçici olarak Güzel Sanatlar Fakültesi bünyesinde eğitim-öğretime devam eden UBYO için yeni bir okul binası bulunması konusu görüşüldü.

2014-2015 eğitim öğretim yılında uluslararası öğrencilerle birlikte yaklaşık bin öğrenci mevcuduna ulaşması beklenen UBYO'nun, yeni bir binaya kavuşturulması kararlaştırılan toplantı; alternatif çözümlerin ileri bir tarihte tekrar değerlendirilerek görüşülmesi kararı ile sona erdi. - GİRESUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Giresun Üniversitesi Aygün Attar Görele Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title