Haberler

Görele'de Tolga Erener AK Parti'den Belediye Başkanı Oldu

Giresun’un Görele ilçesinde dün yapılan mahalli seçimlerin galibi AK Partili Tolga Erener oldu.

Giresun'un Görele ilçesinde dün yapılan mahalli seçimlerin galibi AK Partili Tolga Erener oldu. Erener, seçimi kazanmasının ardından seçim bürosunda teşekkür konuşması yaptı.

"Bu zaferin sahibi sizlersiniz" diyen Erener, "Bizlere verdiğiniz destekten dolayı hepinize teşekkür ediyorum. Allah sizden razı olsun. Başkanlığımız döneminde hiç kimseyi birbirinden ayırmadan, hiç kimseye siyasi bir muamele yapmadan, hiç kimseye farklı bir tavır takınmadan, belediyenin bir lirasını heba etmeden, devletin bir kuruşunu hiç kimseye peşkeş çekmeden görevimizi yapacağız" dedi.

30 Mart yerel seçimlerinde Görele halkının kendilerini tercih ettiğini belirten Erener, "Görele halkımızın teveccühüyle beraber tekrar belediye başkanlığı makamını bizim partimiz olan AK Parti'ye verdi. Seçim propaganda döneminde verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı insanlardan özür diliyoruz. Allah nasip ederse 5 yıl boyunca vaat etmiş olduğumuz projeleri gerçekleştirmek için bütün gayretimizi sarf ederek gerçekleştireceğiz. Bundan sonra büyük Görele için yola çıktık herkesi kucaklıyoruz. Bize destek veren herkese çok teşekkür ediyoruz. Seçim kampanyası boyunca alınmış oylara bakıldığında bize karşı yapılan ittifakın ne kadar açık olduğu görülmüştür. Ama halkımız bütün bu ittifaklara karşı tek vücut olarak AK Partiyi tekrar Görele'de iş başına getirmiştir. Bu bağlamda bize oy veren ve vermeyen herkese çok teşekkür ediyorum" diye konuştu. - GİRESUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Tolga Erener Ak Parti Giresun Görele Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title