Haberler

Görele'de Huzur Toplantısı Yapıldı

Güncelleme:

Görele Emniyet Müdürlüğü, Bilgilendirme ve Huzur Toplantısı yaptı.

Görele Emniyet Müdürlüğü tarafından bilgilendirme ve huzur toplantısı yapıldı.

Görele Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu salonunda gerçekleştirilen toplantıda konuşan Görele Kaymakamı Ünal Kılıçarslan, faili meçhul ve faili firar dosyaları ne kadar az olursa yürütülen emniyet ve asayiş hizmetlerinin o derece verimli ve başarılı olacağını söyledi.

Emniyet hizmetlerinin yürütülmesi noktasında en büyük sorumluluğun vatandaşlara düştüğünü belirten Kılıçarslan, şöyle devam etti:

"Anayasamızda güvence altına alınan bir çok hak ve özgürlükler vardır. Anayasamızda güvence altına alınan bu hak ve özgürlüklerin yerine getirilebilmesi için vatandaşlar tarafından öncelikle emniyet ve asayişin bu ülkede kesinlikle teşhis olması gerekir. Emniyet ve asayiş olmadan diğer hak ve özgürlüklerin yerine getirilmesi çok fazla anlamlı olmuyor. Bu nedenle ilçemizde yürütülen emniyet hizmetleri diğer hizmetlerin de yerine getirilmesindeki en önemli ayraçtır. Bizim amacımız bu hak ve özgürlüklerin vatandaşlarımız tarafından özgürce kullanılması yani suç işlenilmemesidir. Bu anlamda vatandaşlarımıza çok önemli sorumluluklar düşüyor. Sizlerin bize verebileceğiniz doğru bilgilerle bu ilçede de en etkin asayiş hizmetleri yürütülür."

İl Emniyet Müdürü Uğur Öztürk ise Görele'de 76 emniyet personeli ve 5 araçla ilçede 14 mahalleye huzur ve güvenlik hizmetleri sunmaya gayret ettiklerini, birçok suç unsurunun polis ve halk ilişkisinin geliştirilmesiyle önlenebileceğini söyledi.

Toplantıya Görele Belediye Başkanı Tolga Erener, Giresun Ticaret Borsası Meclis Başkanı Mustafa Demirci, Görele İlçe Emniyet Müdürü İlhan Yıldırım, İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdulkadir Küçükali, Giresun İl Genel Meclisi üyeleri, siyasi parti temsilcileri, emniyet görevlileri, diğer daire amirleri ve vatandaşlar katıldı. - Giresun

Kaynak: AA / Yerel

Giresun Görele Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title