Haberler

Görele Belediyesi'nden Okullara Tenis Masası Desteği

Giresun’un Görele ilçe Belediyesi tarafından Nihat Gürel Fen Lisesi ile Halil Gürel Anadolu Lisesi’nin birlikte kullanabileceği dört adet tenis masası desteğinde bulundu.

Giresun'un Görele ilçe Belediyesi tarafından Nihat Gürel Fen Lisesi ile Halil Gürel Anadolu Lisesi'nin birlikte kullanabileceği dört adet tenis masası desteğinde bulundu.

Görele Belediye Başkanımız Tolga Erener, tenis masalarını okulları ziyaret ederek teslim etti. Belediye Başkanı Erener, burada yaptığı konuşmada, belediye olarak, sosyal ve kültürel anlamda okullara her türlü katkıyı sağlamaya devam edeceklerini söyledi.

Çocuklarımızın eğitimine yönelik gösterilen desteğin yanında eğitimden kalan zamanlarda öğrencilerin spor yapabileceği ortamları oluşturmanın da gayreti içerisinde olduklarını belirten Erener, "Çocuklarımızın her anlamda iyi eğitim alabilmeleri için okullarımızın fiziki şartlarını imkanlarımız ölçüsünde iyileştiriyoruz. Bu kapsamda şimdi de çocuklarımız, açık veya kapalı alanlarda spor yaparak beden ve reflekslerini geliştirebilsinler diye Nihat Gürel Fen Lisesi ile Halil Gürel Anadolu Lisesi'ne birlikte kullanabileceği dört adet masa tenisi armağan ettik. Belediye olarak eğitime verdiğimiz desteğimiz devam edecek" dedi. - GİRESUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Tolga Erener Giresun Görele Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title