Haberler

Görele Belediye Başkanı Erener, Basın Mensuplarıyla Yemekte Buluştu

Giresun’un Görele İlçe Belediye Başkanı Tolga Erener, gazeteciler ile yemekte buluştu.

Giresun'un Görele İlçe Belediye Başkanı Tolga Erener, gazeteciler ile yemekte buluştu.

Bölgede görev yapan yerel ve ulusal basın temsilcileriyle öğlen yemeğinde bir araya gelen Görele Belediye Başkanı Tolga Erener, "10 Ocak Pazar günü kutlamamız gereken 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü bu gün kutlamamızın sebebi, İstanbul'da hafasonu katılmak zorunda olduğum programdı. Sizlerden gününde kutlayamadığımız gününüz için özür diliyorum. Beni kırmayıp geldiğiniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum" dedi.

Gazetecilerin toplumun haber alma hakkını sağlama ve halkı bilinçlendirme anlamında gece gündüz demeden çalıştığını ve ülkenin, yörenin sesi olduğunu aktaran Erener, "Basın sadece siyasetçiler belediye başkanları, milletvekilleri için değil herkes için çok önemli. Yapmış olduğunuz haberlerdeki güvenirlik çok önemli bu bölgedeki gazetecilere baktığım zaman gerçekten sizlerle gurur duyuyorum. Gerçek anlamda da bizleri halkla buluştururken belediyecilik açısından da bakarsak bizim yapmış olduğumuz hizmetleri insanlar sizlerin yaptığı haberlerle öğreniyorlar. Ben Görele belediyesi ile ilgili yapmış olduğunuz tarafsız ve güzel haberler için çok teşekkür ediyorum" diye konuştu. - GİRESUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Gazeteciler Günü Tolga Erener Giresun Görele Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title