Haberler

Gördes'in Kanalizasyon Sorunu Çözülüyor

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi MASKİ Genel Müdürlüğü ekipleri, Gördes’e bağlı mahallelerde içme suyu ve kanalizasyon çalışmaları gerçekleştirdi.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi MASKİ Genel Müdürlüğü ekipleri, Gördes'e bağlı mahallelerde içme suyu ve kanalizasyon çalışmaları gerçekleştirdi. Vatandaşların içme suyu ve kanalizasyon problemlerini çözen ekipler vatandaşların yüzünü güldürdü.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü ekipleri, Gördes'e bağlı mahallelerde kanalizasyon ve içme suyu çalışmaları yaptı. İl genelinde yürüttüğü kanalizasyon ve içme suyu çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren MASKİ Genel Müdürlüğü'ne bağlı ekipler Gördes'in alt yapı sorunlarına da el attı. Kayacık, Salur ve merkez mahallelerde içme suyu şebeke hattında yaşanan arızalara anında müdahale eden ekipler ilçe halkının yüzünü güldürdü. Merkez Hüseyinli Baba Mahallesinde de ilave kanalizasyon hattı döşeme çalışmasının yanı sıra Güneşli, Kobaklar, Evciler, Kalemoğlu mahallelerinde de ilave kanalizasyon döşeme çalışması ile kanalizasyon yenileme tamir ve bakım işleri gerçekleştirdi. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Gördes Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title