Haberler

    Android Namık Kaybetti Android Nougat Kazandı

    Güncelleme:

    Google'ın popüler mobil işletim sistemi Android, yeni sürümüne bir süredir isim arıyordu. Yapılan anket soncunda Google yeni işledim sistemine 'Nougat' ismini verdi.

    Google, yeni Android sürümünün adını resmen açıkladı.

    TÜRKİYE ANDROİD NAMIK İÇİN DESTEK VERDİ

    Tüm dünyadan Android N için isim önerisi alan Google, ülkemizden de desteklenmiş ve Namık ismiyle çıkması için büyük bir destek almıştı. Anlaşılan o ki Google Namık ismini yetersiz bulmuş ve yeni sürüme Android Nougat ismini vermiş.

    İLK DUYURU SNAPCHAT ÜZERİNDEN YAPILDI

    Google'ın ana kampüsünde yapılan resmi heykelle birlikte kesinleşen Android Nougat isminin ilk duyurusu ise Snapchat üzerinden yapıldı.

    ANDROİD NUTELLA'DA SEÇİLEMEDİ

    Uzun bir süredir konuşulan Android N'in Nutella ismi ile gelmesine neredeyse kesin gözüyle bakılırken Nougat ismiyle gelmesi ise takipçileri şaşırttı diyebiliriz. Görünen o ki Google, dünyanın en popüler çikolata markalarından olan Nutella ile anlaşmaya varamamış.

    NOUGAT NEDİR?

    Her Android isminde olduğu gibi yine bir tatlı ismi verilen Android'in yeni sürümü Nougat ismiyle karşımıza çıktı. Peki Nougat hangi tatlı diye merak ediyorsanız hemen onunda cevabını verelim.

    KOZ HELVASI

    Shiftdelete.net'in haberine göre Türkçe karşılığı için Koz Helvası diyebileceğimiz Nougat, çeşitli bal, şeker ve vanilya gibi tatlandırıcılarla yapılan, genellikle içerisinde fındık parçacıkları bulunan bir helva çeşidi.

    Kaynak: Hürriyet / Güncel

    Nutella Google Teknoloji Güncel Haberler

    Bakmadan Geçme

    Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi!
    500

    Yorumlar (1)

    LOKUMSEVER:

    ANDROİD LOKUM YAPSALARDI ,

    0
    0
    yanıtYanıtla
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title