Haberler

    Google'ın Helpouts Hizmeti İphone'a Geldi

    Google tarafından Kasım ayında başlatılan Helpouts hizmetine artık iPhone üzerinden de ulaşılabilir.

    Furkan Yaldız - -

    Dev arama motoru Google'ın Helpouts hizmeti artık iPhone için de kullanılabilir. Google tarafından Kasım ayında yayın hayatına başlayan çevrimiçi uzmanlık platformuna bu zamana kadar web ve Android üzerinden erişebilmek mümkündü. Ancak, Helpouts uygulaması iPhone için Apple App Store'daki yerini aldı.


    Herhangi bir kullanıcı, Google'ın başlatmış olduğu Helpouts hizmeti sayesinde bilgisayar ya da mobil cihazı üzerinden canlı videolar veya gerçek zamanlı yardım olarak diğer kullanıcılar ile uzmanlık deneyimlerini paylaşabiliyor. Ayrıca, uzman olduğu alan ile ilgili bilgilerini paylaşan kişiler, Google Wallet hesabı üzerinden para da kazanabiliyor.


    Çince, Fransızca, Almanca, İspanyolca gibi birçok dili destekleyen Helpouts'ın iPhone uygulamasında, tablet optimizasyonu olmadığını da belirtelim. Söz konusu uygulama hakkında daha fazla bilgi almak için buraya bakabilirsiniz.





    Furkan Yaldız - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
    Kaynak: Teknokulis / Teknoloji

    Furkan Yaldız Google Teknoloji Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title