Haberler

    Google Glass, 90 Bin Dolara Satışa Çıktı

    Güncelleme:

    Google'ın merakla beklenen yeni ürünü Google Glass, bir süreliğine Ebay'de görünerek teknolojiseverleri heyecanlandırdı.

    Eğer geliştirici değilseniz, Google'ın düzenlediği yarışmayı da kazanamadıysanız, mecburen 2013 yılının sonunu beklemeniz gerekiyor. Google, yılsonuna doğru 1.500 dolar fiyat etiketiyle bu ürünü satışa sunmayı planlıyor. Ancak durun! "Eğer çok zenginseniz, belki bu gözlüğe sahip olabilirsiniz" diyebilirdik, ama bu saatten sonra onu da diyemiyoruz.

    Dünyanın en büyük açık artırma sitelerinden olan Ebay'de, Google Glass, teklife açılmıştı. Kısa sürede yaklaşık 30 teklif alan ürün, 90 bin dolarlık teklif miktarını da geri bırakmıştı, ki bu sayfa Ebay'den kaldırıldı. Anlayacağınız üzere, doğru bir ilan değildi bu. Ancak görülüyor ki teknolojiye meraklı insanların yeni ürünlere biraz daha erken sahip olmak için yaptıkları teklifler dudak uçuklatıyor.

    Siz, Google Glass'a erken sahip olmak için ederinden daha fazla bir fiyat teklif eder miydiniz?

    Mahmut Saral - Teknokulis : http: //www.teknokulis.com

    Kaynak: Teknokulis / Teknoloji

    Google Teknoloji Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title