Haberler

    "Google'a Karşı Direnin"

    Güncelleme:

    John "Crazy" McAfee, ünlü virüs tarama programının yaratıcısı, insanları " Google'a karşı direnmeye" çağırdı. Yapılan bu çağrının sebebi ise, kişilerin mahremiyetlerini korumak.

    McAfee, bu ayın başlarında Defcon güvenlik konferansında sürpriz bir şekilde kendini göstererek bir konuşma yaptı. Google'ın, eğer gizleyecek bir şeyimiz yoksa ne yaptığımızı herkesin bilmesinde sorun olmadığına dair bir inancı olduğunu söyleyen McAfee, bu duruma karşı olduğunu özellikle belirtti. "Eğer herkes, herkesin ne yaptığını bilseydi, insan davranışı nasıl bir hal alırdı? Bunun iyice düşünmeniz gerekiyor."

    Hayatımız birileri tarafından izlenirken özgür olamayacağımızı söyleyen McAfee, konuşmasını ilginç bir şekilde bitirdi. "Benim sahip olduğum tek şey özgürlük. Eğer düşünürseniz, sizin de tek sahip olduğunuz şey özgürlük. Bu yüzden, Google'a karşı mücadele etmemiz gerekiyor."

    Kaynak: Chip.com.tr / Teknoloji

    Google Teknoloji Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title