Haberler

"Gönüllüyüz Dediler, Yeni Yıla Engelli Öğrenciler ile El Ele Girdiler"

Güncelleme:

VİKO, fark yaratan gönüllülük uygulamalarına her geçen gün bir yenisini daha ekliyor.

Sürdürülebilir kalkınmanın; insana yatırımla gerçekleşeceğine inanan ve bu kapsamda kurumsal
sosyal sorumluluk projeleri yürüten VİKO, fark yaratan gönüllülük uygulamalarına her geçen gün bir yenisini daha ekliyor. VİKO, yapımını üstlenerek 2010 yılında engellilerin hizmetine sunduğu Rehabilitasyon Merkezi ve engellilere karşı toplumda ortak duyarlılık oluşturmak için hayata geçirdiği projeler ile bu alanda da örnek olmaya devam ediyor.

"Işığa muhtaç her sosyal konuda gönüllüler "

VİKO çalışanlarından oluşan ve 16 yıldır toplum yararına çok sayıda proje gerçekleştiren ' VİKO Aydınlık Toplum Gönüllüleri' yeni yıla engelli öğrenciler için düzenledikleri yeni yıl partisi ile girdi. "Işığa muhtaç her sosyal konuda tüm günlümüzle varız" misyonu ile hareket eden VİKO çalışanları, toplum için sağlanan her bir faydanın, bugüne ve geleceğe değer katacağı inancı ile fark yaratan gönüllülük uygulamalarına devam ediyor. Yeni yıla Engelli öğrenciler için düzenledikleri parti ile girmek üzere bir gönüllülük projesi başlatan VİKO Çalışanları, Beyazay Rehabilitasyon Merkezinde eğitim gören engelli öğrencilerle birlikte unutulmaz bir gün yaşadı. VİKO Çalışanlarının hediyeleri ve çeşitli aktiviteler ile sevince boğulan engelli öğrencilerin mutluluğu görülmeye değerdi. "VİKO Aydınlık Toplum Gönüllüleri"geçtiğimiz yıl, Özel sektördeki gönüllülük çalışmalarını destekleyerek yaygınlaşmasını sağlamak ve toplumda fark yaratan iyi örnekleri ödüllendirmek amacı ile ÖSGD tarafından düzenlenen 'Gönülden Ödüller' sürecinde 'En Başarılı Gönüllülük Programı' ödülüne layık görülmüştü.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title