Haberler

Gönüllüler'den İlginç Galibiyet Sevinci

Güncelleme:

Survivor Allstar'ın son bölümünde ödül oyununu kazanan Gönüllüler 'berber taklidi' sevinci yaptı. Gönüllüler'in bu kutlaması Ünlüler'in moralini bozdu.

Survivor Allstar'ın 1 Haziran Pazartesi akşamı yayınlanan ödül oyununu kazanan Gönüllüler ödülü ilginç bir şekilde kutladı.

BERBER SEVİNCİ

Son iki oyunu kaybedince moralleri düşen Gönüllüler yine geleneği bozmadı ve ipleri eline aldı. Oyunu kazandıktan sonra yaptıkları berber taklidi sevinci de diğer takımın moralini bozdu.

Kaynak: Acunn.com / Magazin

Medya Komik - İlginç Magazin Haberler

500

Yorumlar (33)

BattalMobil-IOS:

Bu ülkenin insanı turabiyi seviyorsa ne kadar kalitesiz olduğunun ispatı...

34
23
yanıtYanıtla
ts lumobilWeb@haberler.com:

Oylar turabiye

20
35
yanıtYanıtla
sevdamobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Gönüllüler istediği kadar ödül kazansın umurumda değil. Ben ünlüleri desteklemeye devam edeceğim.Turabi ve yanındaki adamlardan biri kupayı da alsa ki malesef öyle görünüyor haketmeden almış olacaklar. Zaten Turabi yüzünden programı seyretmeyenlerin olduğunu biliyorum.Türk halkının kötü insanlara prim vermeyeceğini düşünüyorum ve ilahi adaletin yerini bulacağına inanıyorum.

25
21
yanıtYanıtla
gönüllülermobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

TURABIYI ELEŞTIRENLER, TURABI CESUR DOBRA DELIKANLI BIR ADAM VE SEYIR ETTIGINIZ PROGRAM PEMBE MUTLU AŞK DIZILERINDEN DEGIL, HAKAN DENEN IKI YÜZLÜ ŞAHIS PASKALDAN KORKUSUNA TURABIYE ELÇI OLARAK SERENAYI GÖNDERIYORDU PASKAL GITTIKTEN SONRA GERÇEK YÜZÜ ORTAYA ÇIKTI, KIŞKIRTMAKTAN BAŞKA BILDIĞI BIRŞEY YOK, MERVE AYDIN DESEN TAM EGOIST YARISMADA BIR TEK KENDI VAR SANKI, BUNLAR TURABININ TIRNAGI OLAMAZLAR AYRICA ASIL MERVE HAKAN SERENAY ÜÇÜLÜSÜ YÜZÜNDEN BIRÇOK KIŞI PROGRAMI SEYR ETMIYOR

21
23
yanıtYanıtla
MaraşlıMobil-IOS:

Yürü turbooo memleketlim

16
23
yanıtYanıtla
yusuf ozkanmobilWeb@haberler.com:

unluleri toplasan bir adam çïkamaz

27
12
yanıtYanıtla
cvpmobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Adam gibi sevinmeyi hicbiri bilmiyor bozok desen karsisindaki kaybedince kulagina gelip bagirir zaten o bagirmalari adami deli ediyor turabi desen hareketleri dogukana diyorda kendini hic izlememis herhalde soytari kilikli begum tam bir pislik o uyuzlugunun altinda kim bilir neler dusunuyor iyi kalpli diye dusunuyordum hasanla hilmicem yarisirken turabi surekli konustu begum de guldu insan sus falan der birde hasana kaybettim falan demis turabinin yuzunden hasan alamadi Allah askina sus diyor hala konusuyor Allahin adini verdi saygisiz kisilik Allah icin sus bari hilmicemde sinsi ukala tavirlari yok mu kendini bir halt zannetti insallah hasan olur birinci.

29
9
yanıtYanıtla
Ünlüler Mobil-IOS:

Gönüllüler gibi karektersiz iki yüzlü insanlar yoktur.turabi Allah'ın pschopatı şımarık hilmicem turabinin kuğruyu otur otur kalk kalk Bozok yasına göre hic ama hic doğal değil ne sevinci ne ûzgüntüsu doğal yapmacık tavırlar sergiliyor Begüm iki yüzlü sinsi yılan Hasan'da iyi olmaya Çalışıyor ama onuda beceremiyor kısacası hepsi birbirinden adi karektersiz kişiler ve acunda boyle kareketrsizlerin üstünden reyting yapıyor cebini parayla dolduruyor

14
20
yanıtYanıtla
BarışMobil-IOS:

Helal turabi...adammsin

13
17
yanıtYanıtla
gönüllülermobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

SIRF ÜNLÜLER TAKIMI DIYE ÜNLÜLERI TUTANLAR BIRKERE DOGUKAN HARIC HICBIRINI TANIMIYORUM, ASIL GÖRGÜSÜZ AÇ GÖZLÜ ÜNLÜLER DENILEN TAKIM O SINSI FESAT MERVENIN BIR TATLI IÇIN COCUK GIBI ZIRLAYIP REZIL RÜSVA OLDUGUNU GÖRMEDINIZ GALIBA BAKIŞLARI DESEN KIN NEFRET KUSUYOR, HICMI BIRSEY GÖRMEDINIZ BE AC GÖZLÜLER INAN BUNLARIN YÜZÜNDEN TÜRKLÜGÜMDEN UTANIYORUM

17
11
yanıtYanıtla
Tüm 33 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title