Haberler

Gönüllü Gençlerden İhtiyaçlı Ailelere Yardım

Erzincan’da 6 yıl önce kurulan Gönüllü Gençler grubu üyeleri hayırseverlerden topladığı yardımlarla ilçe, köy ve beldede yaşayan ihtiyaçlı ailelere ev eşyası ve giyim eşyası yardımında bulundu.

Erzincan'da 6 yıl önce kurulan Gönüllü Gençler grubu üyeleri hayırseverlerden topladığı yardımlarla ilçe, köy ve beldede yaşayan ihtiyaçlı ailelere ev eşyası ve giyim eşyası yardımında bulundu. Erzincan Gönüllü Gençler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği çatısı altında faaliyetlerine devam eden gönüllü gençler ihtiyaçlıları sevindirmeye devam ediyor. 6 yıl önce kurulan ve kısa sürede sayıları 50'yi bulan Gönüllü Gençler, tespit ettikleri ihtiyaçlı kişilerin yardımına koşuyor. Hayırsever kurum ve kişilerin desteğini alan gençler, belirledikleri ihtiyaçlı kişi ya da ailelerin yüzlerini güldürüyor. Gönüllü Gençler ekibi İliç ve Kemaliye ilçelerinde bulunan iki ailenin ev eşyası ve giyim eşyası yardımında bulunan Gönüllü Gençler ekibi çalışmalarına aralıksız devam edeceklerini belirterek Ramazan ayı içerisinde de bir kampanya ile yetim ve öksüz çocukları sevindirmeyi planladıklarını söylediler. - ERZİNCAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Erzincan Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title