Haberler

Gönüllü Eğitimciler Öğretmenler Gününü Kutladı

Kayseri Gönüllü Eğitimciler Derneği, öğretmenler günü dolayısıyla program düzenledi.

Kayseri Gönüllü Eğitimciler Derneği, öğretmenler günü dolayısıyla program düzenledi.

Programa 400 kişinin yanı sıra sanatçı Gökmen ve Ahmet Bozkuş da katıldı.

Kadir Has Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilen programda konuşan KAYGED Nil Temsilcisi Hülya Bolluk, toplumların hayatında eğitimin ve öğretmenin büyük önem ve değer taşıdığını söyledi.

Bolluk, büyük devlet adamlarının öğretmenlerinin dizleri önünde büyüdüğünü ifade ederek, "Anadolu'ya yerleşen Oğuzlar, Nizam-ül Mülk gibi öğretmenler sayesinde ümranlar kurdular. Nizam-ül Mülk, açtığı medreseleriyle askere çoğalmanın ve büyümenin ruh ve manasını anlatacak öğretmenler yetiştirdi. Osmanlı, Avrupa'yı ordusunun kılıcından önce, öğretmenlerinin kafa ve kalemleriyle fethettiler. Askere öğretmenlik ruhu aşıladılar. Dünyaya söz geçiren hükümdarlar, ellerinde kılıcı, gözlerindeki yaşla beraber taşıdılar" dedi.

Konuşmalardan sonra Gökmen şarkılarıyla öğretmenleri coştururken, Ahmet Bozkuş ise okuduğu şiir ve stand-up gösterileriyle öğretmenlere keyifli saatler yaşattı. - Kayseri

Kaynak: AA / Yerel

Ahmet Bozkuş Kayseri Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title