Haberler

Gönüllü Asker Olmak İçin Başvurdu

Bilecik Atatürk Düşünce Derneği (ADD) Başkanı Fevzi Köse, gönüllü asker olmak için Milli Savunma Bakanlığa bağlı Bilecik Askerlik Şubesi Başkanlığına başvuruda bulundu.

Bilecik ADD Başkanı Fevzi Köse, son zamanlarda Türkiye'de yaşanan terör olaylarının ardından Bilecik Askerlik Şubesi Başkanlığına gönüllü asker olmak için müracaat ederek bir ilki gerçekleştirdi. Başvuru sonrası Bilecik Askerlik Şubesi Başkanlığı önünde açıklama yapan Fevzi Köse, son günlerde yaşanan terör olaylarından ardından gönüllü askerlik yapmak için başvuruda bulunduğunu söyledi. Askere kendisinin alınması için dilekçe verdiğinin ve bunun sonucunun büyük bir sabırsızlıkla beklediğini ifade eden Köse, "Bu başvuruyu gerçekten, inanarak bu hareketi yapıyorum. Son günlerde artan terör olayları karşısında duygusal değil, bilinçli vatansever bir yurttaş olarak konuşuyorum" dedi.

"ÜZÜLEREK SÖYLÜYORUM Kİ BİLECİK'TE İLK MÜRACAAT EDEN KİŞİ BEN OLMUŞUM"

Köse, Bilecik'ten sadece kendisinin müracaat ettiğini ve bunu da üzülerek söylediğini ifade ederek, "Ben isterdim ki, Bilecik halkının yarısı bu askerlik şubesine gelsin, beni de askere alsın desin. Niye, ülkenin bölünme sürecine girildi. Milletin parçalanma sürecini yaşadığı bir günde herkes asker olmalı. Zaten Türk milletinin geçmişinden bugüne genlerinde olan bir şeydir askerlik. Biz de şanlı ordumuzu destekliyoruz. Son günlerde ordumuzun, polisimizin kahramanca verdiği mücadeleyi sonuna kadar destekliyoruz ve yanındayız. Bunu paylaşmak bu duygularla beni de askere alın dilekçesini vermek için buradayım. Burada bütün şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum. Gazilerimize acil şifalar, geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. ve Türk milletine son kez Türk milleti bölünmez bir bütündür, Türk vatanı bölünmez bir bütündür diyorum. Ne Mutlu Türküm Diyene diyerek sözlerimi bitiriyorum" dedi. - BİLECİK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Kemal Atatürk FEVZİ KÖSE Türkiye Bilecik Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Bitlis İl Emniyet Müdürü kimdir? Ortaç Şekerlioğlu kimdir? Bombacı Mülayim olayı ne, Bombacı Mülayim kim, adı ne? Bitlis, Bombacı Mülayim neden gözaltına alındı? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 17 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 17 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 17 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 17 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 17 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 17 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 17 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 17 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 17 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 17 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 17 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 17 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Akrep yenir mi? Akrep yemek helal mi, haram mı? DİYANET AÇIKLADI Servet Yardımcı hangi takımlı, Servet Yardımcıkimdir?
title