Haberler

Gönüller Kadir Gecesi'nde Bir Oldu

İzmirli iş adamı Gökhan Ulubel, bin aydan daha hayırlı olarak kabul edilen Kadir Gecesi’nde vatandaşlara ve şehit ailelerine iftar yemeği verdi.

İzmirli iş adamı Gökhan Ulubel, bin aydan daha hayırlı olarak kabul edilen Kadir Gecesi'nde vatandaşlara ve şehit ailelerine iftar yemeği verdi.

İzmirli iş adamı Gökhan Ulubel, Kadir Gecesi dolayısıyla Bayraklı Turan'daki düğün salonunda iftar yemeği düzenledi. İftara çok sayıda vatandaş ve şehit ailesi katıldı. Bin aydan daha hayırlı olarak kabul edilen, İslam aleminin önemli gecelerinden biri olan Kadir Gecesi'nde bir araya gelen vatandaşlar, bir ve birlik olmanın mutluluğunu yaşadı. Düzenlenen gecede şiirler, ilahiler ve Kuran-ı Kerim okundu. Vatandaşlar, semazenlerin sema edişlerini de büyük bir keyifle izledi.

ÇOCUKLAR HACİVAT VE KARAGÖZ OYUNU İLE EĞLENDİ

Düzenlenen iftar programında, Ramazan ayının vazgeçilmez oyunlarından biri olan Hacivat ve Karagöz oyunu iftara katılan ailelerin çocukları için sergilendi. Hacivat ve Karagözü izleyen çocuklar keyifli anlar yaşadı.

DENİZ MANZARASINDA NAMAZ

İş adamı Gökhan Ulubel, iftar yemeği sonrası namaz kılmak isteyen vatandaşlar için deniz kıyısında ibadethane hazırlattı. Vatandaşlar, iftar yemeğinden sonra Bayraklı'nın muazzam manzarasında akşam namazı kılmanın mutluluğunu yaşadı. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kadir Gecesi Bayraklı Yerel Haberler

title