Haberler

Gönül Ülkü Özcan'ın Cenazesi Adli Tıp Kurumu'dan Alındı

ÜNLÜ tiyatro sanatçısı Gönül Ülkü Özcan'ın cenazesi Adli Tıp Kurumu'ndan alındı.

ÜNLÜ tiyatro sanatçısı Gönül Ülkü Özcan'ın cenazesi Adli Tıp Kurumu'ndan alındı.

85 yaşında vefat eden Özcan'ın torunu Tarık Ündüz, "Dün akşam saatlerinde prova çıkışı haberi aldık. Çok derin üzüntü içindeyiz. Tek tesellimiz rahmetli dedemle buluşmalarını düşünmek. Çok üzüntülüyüz. İnsanlardan gelmen güzel mesajlar bizi ayakta tutuyor. Onların bıraktığı bu mirasa, - maddi mirastan bahsetmiyorum-, elimizden geldiği kadar hayat biçimimize de dikkat edeceğiz. Silivri'de yaşıyordu. Şehir kalabalığından uzak rahat yaşamak istiyordu. Yanında 24 saat kalan bir hanımefendi vardı" diye konuştu.

Ündüz, Özcan'ın cenazesinin Adli Tıp Kurumu'na neden getirildiğiyle ilgili bir soruya, "Şüphelendiğimiz hiçbirşey yok. Sadece yanındaki hanımefendiyle olduğu için, o anda sadece 2'si olduğu için öyle uygun görmüşler. Buradan nakil olacak" yanıtını verdi. Ündüz, "Otopsi işlemi olacak mı?" sorusuna ise "Bildiğim kadarıyla yok" yanıtını verdi.

Özcan'ın cenazesi işlemlerin tamamlanmasından sonra Karacaahmet Gasilhanesi'ne götürüldü. Özcan'ın burada eşi Gazanfer Özcan'ın yanına defnedileceği öğrenildi.

- İstanbul

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Adli Tıp Kurumu Gazanfer Özcan Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title