Haberler

"Gönül Elçileri" Projesi Tanıtım Toplantısı

Asarcık İlçesi'nde "Gönül Elçileri" projesi tanıtım toplantısı gerçekleştirildi.

Asarcık İlçesi'nde "Gönül Elçileri" projesi tanıtım toplantısı gerçekleştirildi.

Asarcık Hükümet Konağı'nda yapılan toplantıya Samsun Valisi Hüseyin Aksoy'un eşi Hülya Aksoy, Asarcık Kaymakamı Sedat Ateş, Samsun Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Adnan İpekdal ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Aksoy, burada yaptığı konuşmada, "Gönül Elçisi" projesinin asıl amacının ihtiyacı olan ailelerle, bilgi ve becerisi olan insanları bir araya getirmek olduğunu söyledi.

Asarcık Kaymakamı Sedat Ateş ise projenin Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan himayesinde yürütüldüğünü belirtti.

Projenin toplumda gönüllülük kavramına yönelik farkındalık geliştirmeyi amaçladığını ifade eden Ateş, "Proje gönüllü çalışmanın yaygınlaşmasını sağlamak, toplumsal kalkınmaya katkı sağlayacak insan kaynağını güçlendirmek üzere hayata geçirilmiştir" dedi.

Konuşmaların ardından Samsun Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Adnan İpekdal tarafından "Gönül Elçileri" projesi tanıtım sunumu gerçekleştirildi.

Muhabir: Anıl Kuru

Yayıncı: Hüseyin Likoğlu - SAMSUN

Kaynak: AA / Yerel

Hüseyin Aksoy Adnan İpekdal Asarcık Samsun Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title