Haberler

Gönül Elçileri Projesi" Fidan Dikim Töreni

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan himayesinde yürütülen, "Gönül Elçileri Projesi" kapsamında, Adana, Hatay ve Osmaniye'de oluşturulan "Bereket Ormanı"na fidan dikildi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan himayesinde yürütülen, "Gönül Elçileri Projesi" kapsamında, Adana, Hatay ve Osmaniye'de oluşturulan "Bereket Ormanı"na fidan dikildi.

Adana Valisi Mustafa Büyük, merkez Çukurova ilçesindeki fidan dikim töreninde, önemli ve güzel bir faaliyet dolayısıyla bir araya geldiklerini söyledi.

Devlet büyükleri ve eşlerinin topluma örnek olacak birçok etkinliğe rehberlik edip katkı sağladığını dile getiren Büyük, şunları kaydetti:

"Şimdiye kadar birçok alanda hayırlı hizmetlere öncülük ettiler. Bunlardan hepimizin yakından bildiği, 'Koruyucu Aile' uygulamasıyla çok sayıda çocuğumuz ailelerine kavuştu. 'Gönül Elçileri Projesi" ile toplum, büyük bir heyecanla milletimize emanet edilen çocuklarımıza gönüllerini, kucaklarını açtı. Aile oldular, anne, baba, kardeş, abi, abla oldular. Çok önemli bir problemimizi hep beraberce, toplum olarak çözmenin mutluluğunu yaşattılar. Bu güzel projeleri taçlandıracak, hatırda kalacak etkinlikleri daha da anlamlı hale getirmek hepimizi mutlu etti. Değerli Cumhurbaşkanımızın eşleri Emine Erdoğan hanımefendinin öncülüğünde, bu bereket ormanıyla hem toplumumuz bereketli, zengin, geleceğe daha ümitle bakan bir yapıya kavuşacak hem de gençlerimiz toplumun beklediği o güzellikleri sağlayacak şekilde eğitilmiş, hazırlanmış, faydalı insanlar olarak yetişecek."

Adana Orman Bölge Müdürü İsmet Erol ile Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Vekili Hamide Nurgül Kaya'nın da konuşma yaptığı törene, Vali Büyük'ün eşi Emine Büyük, İl Emniyet Müdürü Cengiz Zeybek ve AK Parti Adana İl Başkanı Fikret Yeni de katıldı.

Konuşmaların ardından katılımcılar, "Bereket Ormanı"na fidan dikti.

Hatay

Hatay Valisi Ercan Topaca'nın eşi Sevim Topaca, Antakya ilçesine bağlı Selderen Mahallesi'ndeki törende, modern hayatla gittikçe artan şehirleşme oranı, nüfus artışı, plansız ve çarpık kentleşme gibi birçok sebepten dolayı şehirlerdeki yeşil alanların kaybedildiğini söyledi.

Halkın, eskiye oranla yeşili daha fazla önemsediğini belirten Topaca, "Bu hassasiyete rağmen yeşili tekrar canlandırmak pek mümkün olmamaktadır ama en azından şehirlerimizi, çevremizi ağaçlandırabiliriz. Yapılan çalışmalar sonucu oluşturulan orman alanları, gelecek nesillere bırakacağımız en önemli mirasımızdır" diye konuştu.

Topaca'nın konuşmasının ardından törene katılanlar, 20 hektarda oluşturulan alana fidan dikti.

Törene, Antakya Kaymakamı Eflatun Can Tortop, Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci ve eşi Nursel Kimyeci, Defne Belediye Başkanı İbrahim Yaman'ın eşi Meryem Ay Yaman, AK Parti İl Başkanı Ahmet Atıç, daire amirleri ve eşleri, vatandaşlar ve öğrenciler katıldı.

Osmaniye

Osmaniye Valisi Kerem Al, Devlet Hastanesi kavşağında düzenlenen törende, "Gönül Elçileri Projesi" kapsamında oluşturulan? "Bereket Ormanı"na fidan dikti.

Belediye Başkanı Kadir Kara, Cumhuriyet Başsavcısı Ali İrfan Yılmaz, Jandarma Alay Komutanı Albay Tayfun Dündar, kamu kurum ve kuruluşlarının müdürleri ve davetlilerin katıldığı etkinlikte, 10 dönüme 2 bin 500 fıstık çamı ve servi fidanı dikildi.

Kaynak: Anadolu Ajansı- AkHaber.com / Güncel

Emine Erdoğan Osmaniye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title