Haberler

Gönül Çarşısı Kartal'da Hizmetlerine Devam Ediyor

Kartal Belediyesi’nin hayata geçirdiği "Gönül Çarşısı Projesi" ile zor durumdaki vatandaşların giyim, züccaciye, oyuncak ve mobilya ihtiyaçları karşılanıyor.

Kartal Belediyesi'nin hayata geçirdiği "Gönül Çarşısı Projesi" ile zor durumdaki vatandaşların giyim, züccaciye, oyuncak ve mobilya ihtiyaçları karşılanıyor.

Kartal Belediyesi Sosyal Belediyecilik kapsamında hayata geçirdiği "Gönül Çarşısı Projesi" ile 6 yıldır ihtiyaç sahiplerine ikinci el giyim, züccaciye, mobilya, oyuncak, kırtasiye eşyalarını ulaştırmaya devam ediyor. Gönül Çarşısı'nda hayırsever vatandaşlar tarafından bağışlanan yardım malzemeleri kategorilere ayrılarak stoklanıyor. Daha sonra ise Gönül Çarşısı'na gelen ihtiyaç sahipleri, istediği ürünü ücretsiz alabiliyor.

"İHTİYAÇ SAHİBİ HERKES "GÖNÜL ÇARŞISI'NDAN İHTİYAÇLARINI TEMİN EDEBİLİR"

Kartal Belediye Başkan Yardımcısı Ömer Fethi Gürer, "Gönül Çarşısı" Projesinin Kartal Belediyesi'nin sosyal Belediyecilik kapsamında Kartal Belediye Başkanı Altınok Öz'ün gerçekleştirdiği çalışmaların bir yansıması olduğunu belirterek, "Kartal'da 230 projeyi uygulamaya koyduk bu projelerin hepsi olmasa da önemli bir bölümü sosyal projeler içeriyordu" dedi.

Başkan Yardımcısı Gürer vatandaşların çarşıya yardımlarından dolayı da mutlu olduklarını belirterek, "Vatandaşlar kullanılmış ya da hiç kullanılmamış, evinde bulunan eşyaları cam eşyadan tutun kıyafetlere kadar getiriyorlar. Buradan ihtiyaç sahipleri gelip seçip alıyorlar. Bize bildirilen yerlere arkadaşlarımız gidiyor oradan da kullanılabilir ürünleri alıp, getirip ihtiyaç sahiplerine yansıtıyoruz. Böylece kendi içinde hem insanlara katkıda bulunan, hem de ihtiyaçlarını karşılayan bir mekanizmayı sürdürmüş oluyoruz" diye konuştu

Bugüne kadar büyük, küçük giyim eşyasının 20 bin adetini dağıttıklarını sözlerine ekleyen Gürer, "Toplam sayı 21 bin adet bunun bunun mobilya ve eşyası da bin 493 adet, ev tekstili 405 adet ihtiyaç sahipleri burayı biliyorlar, sadece Kartal da değil Kartal dışından da gelenler oluyor" ifadelerini kullandı.

Konuşmasının sonunda hayırsever vatandaşlara seslenen Ömer Fethi Gürer, "Ellerinde kullanılabilir eşyaları olan vatandaşlar 473 50 55 nolu telefona bildirdiklerinde arkadaşlarımız onları alırlar, ihtiyaç sahipleri de Kartal'ın herhangi bir yerinde benim giyecek eşyam yok diyen yoksul aile fertlerimiz buraya gelip bu hizmetten yararlanabilirler" şeklinde konuştu. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kartal Belediyesi Süleyman Altınok Ömer Fethi Gürer Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title