Haberler

Gönlüm: Gruptan İlk 2'de Çıkmak İstiyoruz

Güncelleme:

A milli Basketbol Takımı oyuncularından Kerem Gönlüm, hazırlık çalışmalarında tecrübelerini genç oyunculara aktarmaya çalıştığını söyledi.

2014 FIBA Dünya Kupası hazırlılarını sürdüren A milli Basketbol Takımı oyuncularından Kerem Gönlüm, hazırlık çalışmalarında tecrübelerini genç oyunculara aktarmaya çalıştığını söyledi.

A Milli Takım'ın başarılı oyuncularından Kerem Gönlüm, Türkiye Basketbol Federasyonunu'nın internet sitesinden yaptığı açılamada, İspanya'da düzenlenecek Dünya Kupası'na en iyi şekilde hazırlandıklarını belirtti.

"BORMİO'DA AĞIR BİR KAMP SÜRECİ VAR"

Sezon bitiminde herkesin tatile gittiğini belirten Kerem Gönlüm, "Neticede buradaki kamp döneminde tempoyu arttırmaya başladık. Hepimizin üzerindeki hamlık atılıyor. Bormio'da ağır bir kamp süreci var. Umarım her şey bu şekilde keyifli devam eder" dedi.

"YENİDEN YAPILANMA İNŞALLAH HAYIRLI OLUR"

Milli basketbolcu, A Milli Takım'da Ergin Ataman ile yeni bir yapılanmaya gidildiğini hatırlatarak, "Bogdan Tanjevic, uzun yıllardır bu görevde bulunuyordu. Şimdi yeniden yapılanma inşallah hayırlı olur. Bu süreçte en doğru ismin Ergin Ataman olduğunu düşünüyorum. Sonuçta onun kariyeri tartışılmaz. Türk antrenör olması da önemli bir avantaj. Tanjevic'e de çok teşekkür ediyorum. Türk basketboluna çok büyük emeği geçti. Kendisini saygıyla selamlıyorum. Yeni jenerasyonda Kerem Tunçeri ile birlikte tecrübelerimizi arkadaşlarımıza aktaracağız. Bu jenerasyonla birlikte umarım Türk basketbolu iyi yere gelir" diye konuştu.

"GRUPTAN ÇIKACAĞIMIZA İNANIYORUZ"

FIBA Dünya Kupası'nda kolay rakip olmadığını ifade eden başarılı oyuncu, "Maçlar sahada oynanmadan kazanılmıyor. Biz kalitemizle, oyuncu kadromuzla ve takım yapımızla gruptan ilk ikide çıkmak istiyoruz. Maç maç düşünüp gruptan çıkacağımıza inanıyoruz. Kimsenin şüphesi olmasın ki bu takım genç ve basketbola aç bir takım. Bu takıma ağabeylik yapacağız. Ancak maçların sonuçları sahada belli oluyor. Kazanıp kaybedebiliriz ama mücadeleyi, takımdaşlığı ve birlik beraberliği sonuna kadar ay-yıldızlı forma altında göstereceğiz" şeklinde konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Kerem Gönlüm İspanya Türkiye Spor Haberler

Bakmadan Geçme

KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Görümce nerede çekildi? Görümce filmi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Görümce hangi il ve ilçede çekildi? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Görümce filmi konusu nedir? Görümce filmi oyuncuları ve Görümce özeti! Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 157. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! 24 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 24 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! 24 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Merve kimdir? Merve kaç yaşında, nereli? Zuhal Topalla Yemekteyiz yarışmacısı kim? CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 24 Nisan altın fiyatları yükseldi mi? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 24 Nisan günün maçları nereden izlenir? YEMEKTEYİZ CANLI İZLE | Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title