Haberler

Gönen-Manyas Süleymanlıda Buluştu

Güncelleme:

Manyas Süleymanlı İlköğretim Kurumunda ilkokul açılışı ve sene sonu proje ödülleri dağıtım töreni yapıldı.

Geçen yıl yapılan ve başta Balıkesir Belediye Başkan vekili Yusuf ÖZENÇ Beyin katılıp "Okudukça Tamamlanıyorum" kampanyası birincisine LEPTOP hediye ettiği muhteşem programdan sonra, merakla beklenen İlkokul Açılışı ve 2012-2013 Eğitim-Öğretim Yılı Sene Sonu Proje ödülleri programı, 29 Mayıs 2013 Çarşamba günü Manyas ve Gönen'den gelen kalabalık bir Yönetici ve İş Adamının katılımıyla" yapıldı.Programa;

Manyas Kaymakamı Sayın Mustafa İkbal EŞKİ,Manyas Cumhuriyet Baş Savcısı Sayın Ahmet Murat ÖZKAN, Gönen Cumhuriyet Baş Savcısı Sayın Tamer CAN, Gönen Cumhuriyet Savcısı Sayın Özde ÖZKAN, Manyas İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Temiray ÇELİK,Manyas AKP İl Genel Meclis Üyesi Sayın Serdar ERÇEL,Manyas Belediye Başkan Vekili Sayın Hasan DEMİRCAN, Manyas Garnizon Komutanı Üsteğmen Sayın Abdülhekim DEĞERLİ, Salur Karakol Komutanı Sayın Serdar ULUN, Manyas Emniyet Amiri Sayın Musa UYAR, Manyas Özel İdare Müdürü Sayın İsmail DAYI,Manyas İlçe Tarım Müdiresi Sayın Dilek IŞIKTAŞ,

İşadamları, Gönen Ticaret Borsası Başkanı ve Mutlular Yönetim Kurulu Başkanı Sayın İbrahim MUTLU, Gönen Teksüt Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Cevdet ARINIK, Marmara Çeltik Yönetim Kurulu Başkanı Sayın İbrahim BAŞ, Gönen Sulama Birliği Başkanı Sayın Bülent CAN, Gönen Onur Çeltik Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Necdet AKBAŞ, ManyasLI İş Adamı Gürkan MİRZA katıldı.

Törene Ayrıca Manyas Akçaova Ortaokulu Müdürü Mehmet DURMAZ, Kocagöl İlkokulu Müdürü Merkez KÖSE, Manyas İmam Hatip Lisesi Müdürü Vedat KOCAMAN'ın da katıldığı program heyecan ve coşkuyla gerçekleştirildi.

Program, okul müdürü Hüseyin KAHVE'nin Okula, öğrenciye hizmet etmenin, erdemli insan yetiştirmenin önemi,29 Mayıs İstanbul'un Fethinin önemi ve yıldönümünü kutlamasını, çevre düzenlemesi, İlkokulun tamamlanma çalışmalarının, projelerin ve proje ödüllerinin neler olduğunu açıklamasıyla ve yapılan yardımlara teşekkürlerini içeren konuşmasıyla başladı.

Daha sonra kürsüye gelen Manyas kaymakamı da eğitimin önemi ve neden öncelikle desteklenmesi gerektiğini anlatan bir konuşma yaptı.

Tören, 7/A sınıfı öğrencisi Zeynep ÇELİK'in fevkalade güzel okuduğu Fetih Şiirini,Yine 8/A sınıfı öğrencisi Sümeyra KARA'nın çok duygulu olarak Necip Fazıl KISAKÜREK'in Sakarya Türküsü Şiirini okuması ile devam etti.Ardından İlkokul Öğrencileri gösterilerini sundular.

Ve Okula hizmeti geçen hayırseverlere plaket verilmesi ardından proje ödüllerine geçildi.

Okudukça Tamamlanıyorum-3, Davranış Kartları-2, Test Çözme Yarışması ve Spor Karşılaşmaları birinci, ikinci ve üçüncülerine bisiklet, Tablet, Fotoğraf makinesi, Futbol Takım Forması, kol saati gibi değerli hediyeler verildi.

Son olarak kürsüye gelen Okul Müdür Yardımcısı Erol BAŞTAŞ, Özellikle İbrahim BAŞ, İbrahim MUTLU ve Cevdet ARINIK başta olmak üzere bütün iş adamlarına desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Ve İlkokul Binasının açılışı ve gezilmesiyle program sona erdi.Katılımcılara yapılan öğle yemeği ikramından sonra çalışma sona erdi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Süleymanlı Balıkesir Manyas Gönen Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title