Haberler

Gönen, Kulu'da İş Adamları ile Buluştu

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Konya Milletvekili ve 26. dönem milletvekili adayı Sait Gönen, seçim çalışmalarını sürdürüyor.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Konya Milletvekili ve 26. dönem milletvekili adayı Sait Gönen, seçim çalışmalarını sürdürüyor.

Meram İlçe teşkilatı ve partililerle birlikte kentte bulunan hastaneleri ziyaret ederek güne başlayan Sait Gönen, Aksinne Mahallesinde esnaf ziyaretlerinde bulunarak, çalışmalarına Zafer Meydanında kurulan MHP standında vatandaşlarla görüşerek devam etti. Daha sonra Kulu ilçesine giderek, "Kulu Girişimci İş Adamları Derneği" nde düzenlenen toplantıya katılan Sait Gönen'e, milletvekili adaylarından Bulduk Özdemir, Temmuz Şemin ve ilçe teşkilatı yöneticileri de eşlik etti. Sait Gönen, burada yaptığı konuşmada, "Ülke ekonomisinin dibe vurduğu, terörün hiç olmadığı kadar tırmandığı, can güvenliğinin kalmadığı bu ortamda, AKP ülkeyi idare etme yeteneğini kaybetmiştir. Ülkemiz ve milletimiz çok zor bir süreç yaşamaktadır. 7 Haziran seçimleri ile 12 yıldan bu yana ülkeyi yöneten iktidar partisi AKP'ye sandıkta artık tek başına yetki vermeyen milli iradenin kararını maalesef Cumhurbaşkanı onaylamayarak, ülkemizi yeniden seçime taşımıştır. Ekonominin dibe vurduğu bu günlerde, iş dünyasının yaşadığı sıkıntıları bizzat yaptığımız seçim çalışmalarında da görüyoruz. Küçük ölçekli esnaf, kepenk noktasına gelmiş, Türkiye'nin ekonomik olarak gelişmesinde büyük katkısı olan iş dünyası büyük çalkantılar yaşamaktadır" diye konuştu.

Toplumun uzlaşmaya ihtiyacı olduğunu vurgulayan Gönen, "Toplum çok ayrıştırıldı. Uzlaşmaya toplumda farklı kesimlerin kucaklaşmaya ihtiyacı var. Halkımız 1 Kasım seçimlerinin ardından kurulacak hükümette ülkenin ve milletimizin refahı ve huzuru için, MHP'nin mutlaka yer almasını istiyor. MHP verilecek olan göreve ülke menfaatleri için hazırdır ve iktidar da mutlaka olmalıdır" dedi. - KONYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Milliyetçi Hareket Partisi Sait Gönen Konya Kulu Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title