Haberler

Gonca Vuslateri: Hiçbir Türk'ten Çocuk Yapmam

Güncelleme:

Son zamanlarda yıldızı hızla parlayan ünlü oyuncu, ilişkilerle ilgili konuşurken, "Son 5-6 sevgilim hep ABD'liydi. Hiçbir Türk'ten çocuk yapmayı düşünmüyorum." dedi.

Bir derginin mayıs sayısı için röportaj veren Gonca Vuslateri, erkekler ve ilişkilerle ilgili düşüncelerini dile getirdi. Gerçek aşkı hiç yaşamadığını ve Türk erkeklerinden uzak durduğunu söyleyen Vuslateri, ilişkiler hakkındaki düşüncelerini şu sözleriyle dile getirdi:

TÜRK'TEN ÇOCUK YAPMAM

"Ben aşık olamıyorum, beceremiyorum. Çok da güzel bunu itiraf ettiğim bir ilişkim var. Tatlı Amerikalı bir manita. Çok mutluyuz. Ne özel hayatıma, ne oyunculuğuma karışıyor.
Hep aşk hayatımda bir şeyler yazılıyor ama benim son 5-6 sevgilim hep ABD'liydi. Sanki Amerikan kasabasında sıradan bir kız gibi yaşıyorum aşk hayatımı. Hiç ama hiçbir Türk'ten çocuk yapmayı düşünmüyorum.

Bütün yakın arkadaşlarım Türk erkeği ama kalbimi kıran ırka bir daha dönesim yok. Alkol, kadın, zenginlik, ukalalık. Bana bunun olmadığı bir Türk erkeği gösterebilir misin? Bakma Türk erkeği de beni istemez, aman bu deli der."

GÜVEN DUYULMAYAN BİR KİŞİLİĞİM

"İnsanların pek fazla güven duymadıkları bir kişilik olduğumu biliyorum. Güven duymaları için hiçbir şey yapmadığımı da biliyorum. Fakat güvenmemeleri için de bir şey yapmadığımı biliyorum. O yüzden bazı insanlar beni sever, bazıları da güvenmeden devam eder."

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Gonca Vuslateri Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (214)

semer vuran çok olur:

türkiye''deki yapımcılar eşşek! türk erkeğine, izleyicisine hakaret eden birine iş veriyorlar. Vermeyin şuna iş Türkiye''de. GİTSİN bayıldığı AMERİKA''YA, bakalım figuranlıktan öteye geçebiliyor mu?

48
1
yanıtYanıtla
KAYSERİLİ İBRAHİM:

ULAN KARNINDAKİ BEBEĞE SENİ GÖSTERİP ''ANAN BU '' DESELER, GÖBEK KORDONUYLA İNTİHAR EDER YAVRU

35
2
yanıtYanıtla
Rıdwan.HMobil-IOS:

Kürtler seni seviyor

13
20
yanıtYanıtla
Azeri balasi.:

Soykirim meselesi yatismadan bu mesajini inceden veriyor, cunki ermeni, seni gibileri Turkler evine kadin etmez anam cunki senin gibilerin akli kadinlikda olmaz. TURK EVLADI YETISDIRMEK SENIN GIBILERIN HARCI DEYIL ZATEN.

31
2
yanıtYanıtla
eminemobilWeb@haberler.com:

Kardesim turkleri begenmiyorsan turkiyede ekmek yeme git abd de para kazan..

30
2
yanıtYanıtla
Türk kadınımobilWeb@haberler.com:

Kim bu kadın nereli hangi ırktan . Ne zannediyor kendini Zaten hakiki TÜRK erkeği senin gibilere asla tenezzül etmez. İNŞALLAH TÜRK DEĞİLSİNDİR. Şayet seninle aynı ırktan olmayı hiç istemem. Türk olmak çok özeldir ve ayrıcalıktır.

32
0
yanıtYanıtla
AÇIK KAPI İLE İŞİM OLMAZ:

AKLI BAŞINDA HANGİ ERKEK ZATEN SENDEN ÇOCUK YAPAR Kİ?

32
0
yanıtYanıtla
ahmet:

ne kadar Türk düşmanı varsa hepsi ekmeğini TÜRKİYE den kazanıyor ne ilginç değilmi.

29
1
yanıtYanıtla
TS 61mobilWeb@haberler.com:

Bunu haber yapmayın gidin hayvan belgeseli yapın daha faydalı olur.

29
0
yanıtYanıtla
recep balcimobilWeb@haberler.com:

Merak etme hiç bir Türk de senden çocuk yapmaz çöpe atıla malzeme yok bizde

24
1
yanıtYanıtla
Tüm 214 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title