Haberler

Gömü 1 Haziran'da Yapılacak Seçimler İçin Gün Sayıyor

Afyonkarahisar’ın Emirdağ ilçesine bağlı Gömü beldesinde1 Haziran’da gerçekleştirilecek seçimler öncesi partililer çalışmalarına hız verdi.

Afyonkarahisar'ın Emirdağ ilçesine bağlı Gömü beldesinde1 Haziran'da gerçekleştirilecek seçimler öncesi partililer çalışmalarına hız verdi.

Büyükşehir Yasası ile belde belediye başkanlığı kapatılan ancak itirazlar sonucu Danıştay kararı ile tekrar belde statüsüne kavuşan Gömü beldesinde 1 Haziran'da yapılacak seçimlerin heyecanı yaşanmaya başladı. AK Parti, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Saadet Partisi (SP) ve Demokratik Sol Parti (DSP) olmak üzere 4 partinin katılacağı belirtildi. Yaklaşık bin seçmenin oy kullanacağı seçimlerde, AK Parti'nin adayının Hakkın Tekin, MHP'nin adayının ise Metin Asımbaş olduğu belirtildi.

Seçim çalışmaları kapsamında beldeyi ziyaret eden ve Belediye Başkan Adayları Metin Asıldaş için vatandaşlardan oy isteyen Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Kemalettin Yılmaz, Gömü'de seçimlerden zaferle çıkmak istediklerini söyledi. Adaylarının belde için büyük bir şans olduğunu dile getiren Yılmaz, Gömü'de MHP'nin adayının seçimi kazanması halinde 20 yılda yapılamayanları yapacaklarını belirterek Gömülülerden Metin Asıldaş'a destek istedi.

AK Parti'nin Gömü Belediye Başkan Adayı ve İl Genel Meclis Üyesi Hakkı Tekin'in de aralıksız olarak seçim çalışmalarına devam ettiği kaydedildi. - AFYONKARAHİSAR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Milliyetçi Hareket Partisi Emirdağ Gömü Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title