Haberler

Gomez: Tianjin Quanjian Takımından Yıllık 15 Milyon Euro Teklif Aldım

Güncelleme:

Beşiktaş'ın eski forveti Mario Gomez, "Çin'in Tianjin Quanjian takımından yıllık 15 milyon Euro teklif aldım. Önce yanlış mı yazdılar diye düşündüm ama reddettim." dedi.

Beşiktaş'ın eski forveti Gomez, Çin'den aldığı astronomik teklifi itiraf etti. Bundesliga takımlarından Wolfsburg'ta forma giyen 31 yaşındaki forvet, teklife önce inanamadığını söyledi.

"15 MİLYON EURO'LUK TEKLİFE İNANAMADIM"

Alman basınına konuşan Mario Gomez, ''Teklif gerçekten çok çılgındı. Böyle bir teklif aldığınızda kendinize soruyorsunuz... Bunlar ciddi mi yoksa miktarı yanlış mı yazmışlar?'' sözlerini kullanırkan Çin ekibi Tianjin Quanjian'in kendisine yıllık 15 milyon Euro değerinde bir teklifte bulunduğunu açıkladı.

Gomez, Çin'den aldığı bu teklife rağmen Tianjin Quanjian'i reddettiğini söyledi ve ''Asya, şu anda benim için bir opsiyon değil. Aslında benim hayatıma göre de uygun değil. Ben Dünya Kupası'na katılmak istiyorum. Bunun için göz önünde olmalıyım.'' dedi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Mario Gomez Beşiktaş Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title