Haberler

    Gomez Belirsizliği Bir Hafta İçinde Çözülecek

    Güncelleme:

    Beşiktaş Dış İlişkiler Sorumlusu Erdal Torunoğulları, Gomez'in kaderinin belli olması adına 1 hafta içinde İtalya'ya giderek görüşmelere başlayacak.

    Mario Gomez'in "Kalmak istiyorum" demesinin ardından Dış İlişkiler Sorumlusu Erdal Torunoğulları 1 hafta içinde Fiorentina ile resmi görüşmelere başlayacak. Beşiktaş, Gomez konusunu bir hafta içinde netliğe kavuşturacak.

    YÜKSEK RAKAM ÖDENMEYECEK

    Dış İlişkiler Sorumlusu Erdal Torunoğulları'nın önümüzdeki günlerde İtalya'ya giderek Fiorentina ile masaya oturması bekleniyor. Çizme ekibinin Mario Gomez'in bonservisine nasıl bir bedel biçeceği merak konusu. Gomez'in nisan ayında kararını vermemesi nedeniyle Alman futbolcuyu sadece 1000 Euro'ya takımda tutma şansını kaybeden Beşiktaş yönetiminin bonservis için çok yüksek bir rakam ödemeyi düşünmediği öğrenildi. Eğer Fiorentina Kulübü ile görüşmeler tıkanırsa vakit kaybetmeden listedeki diğer forvetlerle görüşmelere başlanacak.

    (Takvim)

    Kaynak: Sporvadisi.com / Spor

    Erdal Torunoğulları Mario Gomez Beşiktaş Spor Haberler

    500

    Yorumlar (4)

    Seyyahh:

    buda kendini bişi sandı git avrupaya da gör :))

    3
    2
    yanıtYanıtla
    erer:

    fenerliler gelmiş yorum yapıyor vay halinize vay kedi uzanamadığı ciğere mundar dermiş sizinki de o hesap

    4
    0
    yanıtYanıtla
    A.gg:

    bence cenk de aynı işi yapardı ortasaha zaten cok kuvvetlı sagdan ve soldan gelen ortalara sadece dokunmak yetiyor. bence maliyeti fazla forvet yerine keşvedilmedik. bir forvet yeter. . . .

    2
    0
    yanıtYanıtla
    frekans:

    bence kesinlikle başka forvet almalıyız. yüksek maliyetli transferler bizim için felaket demektir. akhisar gibi gözden düşmüş ya da kendini ispat edememiş yıldız adayları bulalım derim ben. takımın iskeleti zaten hücum ağırlıklı. golcü sorun olmaz. kendini formda tutan ve sık sakatlanmayan sıradan bir forvet bile iş görür bizde.

    0
    0
    yanıtYanıtla
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title