Haberler

Gömeç Halk Eğitim'de Kurs Sezonu Başladı

Balıkesir'in Gömeç ilçesinde, 2012-2013 Eğitim Öğretim Yılı hazırlıklarını tamamlayan Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü, kursları açmaya hazırlanıyor.

Balıkesir'in Gömeç ilçesinde, 2012-2013 Eğitim Öğretim Yılı hazırlıklarını tamamlayan Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü, kursları açmaya hazırlanıyor.

İl Özel İdaresi'nden ayrılan ödenekle kurs binasının yenilendiğini ve kalorifer tesisatI yapıldığını anlatan Halk Eğitimi Merkezi Müdürü M. Kemal Doğrul, ilk olarak kalorifer ateşçiliği kursu açacaklarını söyledi. İlçede alan taramalarının tamamlandığını bildiren Müdür M. Kemal Doğrul, Aile İçi Sosyal İletişim ve Aile Eğitimi Rehberliği çalışmalarının da devam ettiğini bildirdi. Müdür Doğrul, "Müdürlüğümüzce planlanan ve Okullar Hayat Olsun Projesi kapsamında ilçemiz merkez, belde ve köylerimizdeki okullarda devam eden Aile içi Sosyal İletişim ve Aile Eğitimi Rehberliği çalışmaları devam ediyor. İlçemiz Rehber Öğretmenleri Sibel Koçak ve İbrahim Yaver yönetiminde belirlenen program çerçevesinde her okulda haftada 3 gün 15.30-17.30 saatleri arasında devam ediyor. İlki İlçemiz Şehit Mustafa Güvenç Aldemir İlk/Orta Okulunda gerçekleştirilen programa İlçe Milli Eğitim Müdürü Yakup Şağban, Okul Müdürü Cantürk Akbaba ve öğrenci velileri katıldı. 03 Ekim 2012- 02 Kasım 2012 tarihleri arasında 8 okulda devam edecek rehberlik çalışmaları ile yaklaşık 800 öğrenci velisine ulaşılarak ailede çocuk eğitiminin öğrencinin başarısındaki önemi anlatılacak. Geçen yıl 23 alanda açılan

61 kursta bin 208 kursiyere eğitim verilmiştir. Okuma -Yazma Kurslarında geçen yıl açılan 14 kursta 206 kişiye okuma yazma öğretilmiştir. Okuma Yazma çalışmalarımız devam etmekte olup belde ve köylerimizdeki alan araştırmaları tamamlanmıştır. İlçe Hayat Boyu Planlama İş Birliği Toplantısında alınan kararlar ve yapılan çalışmalar sonucu vatandaşlarımızın istek ve ihtiyaçları doğrultusunda 2012-2013 eğitim öğretim yılında kurs açma çalışmalarımız devam edecektir" dedi. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Halk Eğitimi Merkezi Balıkesir Gömeç Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Hafta Sonu Kafeler Boykot Ediliyor: Sosyal Medyada Başlatılan Boykotun Sebepleri Fenerbahçe-Olympiakos maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Fenerbahçe-Olympiakos maçı şifresiz mi? 23 Nisan bankalar tatil mi? 23 Nisan bankalar açık mı, çalışıyor mu? 23 Nisan'da İş Bankası, Garanti, Vakıf Bank, Ziraat Bankası açık mı? KPSS şartsız hastane personel alımı ne zaman? Başvurular ne zaman, şartları neler? Mükremin Gezgin kimdir? Mükremin Gezgin evleniyor mu? Sevgilisi kim? Mükremin Gezgin kimdir? Mükremin Gezgin evleniyor mu? Bilsem sınavını geçmek için kaç puan almak gerekir? BİLSEM sınavlarına nasıl bakılır? Patnos Belediyesi hangi parti? Patnos Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Bursluluk sınavı ne zaman? 2024 İOKBS bursluluk sınav sonuçları hangi tarihte açıklanacak? 2024 GUY SINAVI BAŞVURU EKRANI: GUY sınavı başvuruları başladı mı, GUY sınavı başvuruları nereden, nasıl yapılır? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BİLSEM SONUÇLARI AÇIKLANDI 2024! BİLSEM sınav sonuçları nereden öğrenilir? BİLSEM sonuç sorgulama ekranı! Karne günü ne zaman 2024? Okullar ne zaman tatil olacak? Yaz tatili ne zaman başlıyor? Survivor'da dün kim elendi? Survivor 2024 adaya kim veda etti? 17 Nisan Survivor elenen isim! 2024 LGS sınavı ne zaman, tarihi belli oldu mu? Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınav giriş belgesi yayınlandı mı?
title