Haberler

Golünü Attı Formayı Kaptı

Karşıyaka'nın sezon başında 1461 Trabzon'dan transfer ettiği Mehmet Sıddık, 11'de sahaya çıktığı ilk maçta Elazığspor'a gol atarak formayı garantiledi. Sezonun ilk haftasında Antalyaspor maçına yedek kulübesinde başlayan 23 yaşındaki futbolcu, Ahmet Arı'nın yerine 55'inci dakikada oyuna girdikten sonra formayı sırtından çıkarmadı. Elazığ deplasmanında takımının ilk golünü atan Mehmet Sıddık, bu hafta Osmanlıspor karşısında da teknik direktör Yusuf Şimşek'in en büyük kozlarından biri olacak.

İyileşen Ofoedu'yu da ilk 11'de sahaya sürmeyi planlayan Yusuf Şimşek'in, beklenen form düzeyine ulaşmayan Ahmet Arı'yı yine kulübeye oturtması bekleniyor. Genç teknik direktörün orta sahada Juninho-Mustafa Aşan, defansta Mehmet Yiğit-Shukurov değişiklikleri de yapabileceği öğrenildi. Yarın Başkent'e giderek pusuya yatacak Karşıyaka'da hazır olmayan Erdi ile Ramazan yok. Yönetim Elazığ galibiyetinin 3'er bin TL'lik primlerini zorlu deplasman öncesi ödemek için kaynak arayışını sürdürüyor. - İzmir

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mehmet Sıddık Elazığspor Karşıyaka Trabzon Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title